Superfit Schoenen Online

668 zoekresultaten

Superfit – Oostenrijks design voor de allerkleinsten

Alle ouders willen natuurlijk de beste schoenen voor hun kinderen. Schoenen met comfort en duurzaamheid maar ook schoenen die er mooi uitzien. Superfit zijn de schoenen die aan al deze eisen voldoen. Hun schoenen en laarzen zijn geschikt voor alle seizoenen, of het nu warm of koud is, droog of nat. Superfit is op dit moment een van de grootste merken en zijn vooruitstrevend als het gaat om nieuwe trends en het best mogelijke design voor de kleinste voeten.Ieder jaar worden er ruim 2,5 miljoen paar Superfit schoenen gemaakt in Oostenrijk die vervolgens naar 18 landen worden geëxporteerd.

Superfit – voor actieve voeten

Superfit heeft een groot assortiment schoenen voor alle kinderen, van peuters tot actieve jongens en meisjes. Hier kan je kiezen uit waterdichte en warme winterlaarzen, stijlvolle schoenen, zomerse sandalen in mooie kleuren. Allemaal schoenen die de perfecte ondersteuning bieden tijdens schooldagen, op hun skateboard, spelend in de sneeuw of modder of als ze hun eerste stapjes proberen te zetten. Gestreept, gestippeld, met bloemen, helder roze of donkerblauw, neon veters of witte veters.Het succes van Superfit is te danken aan hun constante hoge kwaliteit, en door alle schoenen even duurzaam en stijlvol te maken. Superfit is de perfecte match voor alle kindervoeten, of ze nu net beginnen te lopen of al langere tijd lekker rondrennen. Elk seizoen biedt splinternieuwe, coole en trendy ontwerpen tegen scherpe prijzen.

Superfit – stijl en onderhoud

Superfit schoenen staan synoniem met hoge kwaliteit en functionaliteit. Dit wordt gewaarborgd door deze schoenen continue te testen. Dit wordt gedaan door de collecties regelmatig te laten evalueren door orthopeden en kinderartsen en deze evaluaties komen altijd positief terug. Hierbij wordt rekening gehouden met hielgrip, flexibiliteit van de zolen, hoe makkelijk de schoenen aan- en uitgetrokken kunnen worden en hoe goed de schoenen kunnen ademen.Dus waar de kinderen die dag ook zin in hebben, bij Superfit hebben ze de juiste schoen voor alle plannen.Alle schoenen van Superfit kunnen gecombineerd worden met wat er nu al in alle kasten thuis hangt. Een zomers paar sandalen met haar favoriete jurk of een stoer paar gympen met zijn favoriete korte broek en T-shirt. Makkelijker wordt het niet bij Superfit.

Superfit – snel in huis met Footway

Bij Footway hebben we een ruim assortiment en hebben we veel van Superfit in huis. Van sandalen, pantoffels, stoere gymschoenen, laarzen en schoenen voor peuters en jongens en meisjes vol met energie. Bij Superfit werken ze hard om hun reputatie te behouden als maker van de beste kinderschoenen. Dat dit werkt blijkt wel uit de internationale verkoopcijfers en klanttevredenheid. Winkel eenvoudig vanuit je luie stoel.

De nieuwe Superfits leveren wij snel thuis bij je af.

Luke Ocean
KORTING
Maya Blue
KORTING
Bully Pink
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 12

668 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK