Superga Schoenen Online

102 zoekresultaten

Italiaanse schoenen in een alledaags jasje voor hem en voor haar, SUPERGA schoenen

In 1911 werd door Martiny in Turijn, Italië het merk Superga opgericht. Tijdens de oorlog heeft de productie natuurlijk even op zijn gat gelegen, maar na het oorlog heropende hij zijn bedrijf met vernieuwde aspecten. Het assortiment werd uitgebreid met sportschoenen en laarzen in diverse modellen en kleuren. Ze wilden schoenen ontwikkelen voor elke dag. Die je kunt dragen op je werk, tijdens het winkelen, uitgaan met vrienden en nog veel meer. Eigenlijk willen de mensen achter Superga schoenen ontwikkelen voor elk mens in elke situatie. Schoenen voor hem en haar dag in dag uit.

Verzorg tips voor je SUPERGA schoenen

Nadat je je schoenen hebt besteld bij Footway en je ze thuis hebt, is het een aanrader om ze voordat je ze aandoet te behandelen met de juiste spray of leervet. Leren schoenen invetten met een leervet, deze in laten trekken en vervolgens smeer je het vet goed uit. Zo zorg je ervoor dat je het leer van je schoenen soepel houdt en geen scheurtjes krijgen. Bij andere stoffen is het raadzaam om ze te behandelen met een impregneerspray. Door deze handeling maak je je schoenen vuil,-en waterafstotend.

SUPERGA schoenen kunnen overal en altijd

Er zijn bij Superga veel verschillende soorten schoenen te verkrijgen. Voor de kinderen zijn er de comfortabele basketbal schoenen. Een hoog model wat goed zit om de kleine en tedere kinder voet. Deze schoenen zijn er in veel verschillende kleuren te verkrijgen. Voor nette en of zakelijke gelegenheden zijn er ook mooie modellen te verkrijgen. De schoenen worden veelal gemaakt van een ademde schoen, wat ook erg prettig is voor je voeten. Ook zijn er bijzondere modellen te verkrijgen in de kleuren goud en zilver. Deze unieke modellen maken de veelal eenzijdige kledij van de mens helemaal af.

Online bij Footway SUPERGA schoenen

Opzoek naar mooie schoenen maar geen zin om de deur uit te gaan? Kijk dan eens in het uitgebreide assortiment van Footway. We verkopen onder anderen het merk Superga. Maar behalve Superga hebben we nog vele andere merk schoenen in ons aanbod. Onze schoenen zijn laag geprijsd en worden makkelijk en snel geleverd vanuit ons eigen magazijn. Kun je je schoenen niet vinden, dan kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je kunnen helpen om de je nieuwe favoriete schoenen te vinden. Bij Footway zijn schoenen te vinden voor het hele gezin.

Pagina 1 van 2

102 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK