Supra Schoenen Online

5 zoekresultaten

Supra - gemaakt door de besten

Ga jij wel eens skateboarden? Supra is een merk voor alle skaters. Supra Footwear maakt schoenen die tegen een stootje kunnen en dat is ook wel nodig aan de voeten van iemand die regelmatig op een skateboard staat. De schoenen zijn duurzaam en mooi en hebben een stoer design. Een echte must have voor fanatieke skateboarders. Supra Footwear bestaat uit grote namen uit de skate-cultuur zoals Erik Ellington, Jim Greco, Terry Kennedy, Chad Muska, Tom Penny, Antwuan Dixon en Furby. Ze garanderen je de beste schoenen in hun genre.

Supra - underground idee tot werkelijkheid

Drie jongens met een passie voor de skate-cultuur richtten Supra op. Angel Cabada, Chad Muska en Eric Ellington - van een underground idee tot werkelijkheid. In 2006 kwamen de eerste Supra producten op de markt. Het bedrijf "one distribution" doet sinds 2014 de marketing voor het merk. Supra heeft ook een boek uitgebracht over de geschiedenis van het merk. Het boek, dat 260 pagina's telt, kwam uit in December 2012. Het boek is een soort catalogus van de producten van het merk. Er worden ook verschillende personen gehuldigd in het boek zoals designers, bedrijven en celebrity's die op verschillende manieren met Supra hebben samengewerkt.

Supra- coole modellen van hoge kwaliteit

The Hammer en The Suprano- Een eenvoudige schoen op laten vallen in een categorie vol eenvoudige modellen, was het doel van Jim Grecos toen hij zijn modellen creëerde. De schoenen werden een groot succes. Een lichte skateschoen van hoge kwaliteit. Ook samenwerkingen met andere beroemdheden, zoals DJ Steve Aoki resulteerden in succes. In vijf speciale winkels rondom de wereld: Parijs, Mexico City, New York, Santa Monica, en Tokyo, kun je deze schoenen kopen. Hun stoere designerschoenen zijn geschikt voor vrouwen, mannen en kinderen. Geef je dagelijkse look wat meer pit. Koop een paar coole schoenen van Supra.

Supra schoenen online bij Footway

Je hoeft voor de schoenen van Supra niet naar Parijs, Mexico, New York, Santa MOnica of Tokyo te reizen, want jee kunt ze gewoon hier in het assortiment van Footway vinden. Bekijk de collecties en kies een paar schoenen dat bij je past. Winkelen bij Footway is eenvoudig en leuk! Met slechts een paar keer klikken haal je je nieuwe favorieten van Supra in huis.

Pagina 1 van 1

5 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK