Swedish Hasbeens, Schoenen

68 zoekresultaten

De Zweedse moderne muil van SWEDISH HASBEENS

De oprichting van Swedish Hasbeens heeft een bijzondere geschiedenis. In de zomer van 2006 werd er door de oprichters van het merk in een loods in Zweden, 300 paar rode, witte en zwarte klompen gevonden. De klompen werden door de vinders meegenomen naar Stockholm, Zweden. Hier werden de gevonden klompen bewerkt tot een eigentijdse schoen. Deze creatie werd de basis van het uiteindelijke succes van Swedish Hasbeens. Inmiddels bestaat het merk 10 jaar en hebben zij inmiddels 300 eigen winkels in 25 verschillende landen wereldwijd. Veel sterren in Hollywood worden gezien met deze hippe klompen aan hun voeten.

Onderhoudt je SWEDISCH HASBEENS schoenen

Heerlijk wandelen met je makkelijk zittende en comfortabele klompen van Swedish Hasbeens. Het mooie en unieke uiterlijk van deze klompen wil je natuurlijk behouden en dat kan al door middel van een paar eenvoudige handelingen. Zorg ervoor wanneer je klompen vies zijn, je deze afneemt met een vochtige en schone doek. Schone schoenen zijn een pré. Vervolgens smeer je zo nu en dan de klompen in met een geschikt leervet en hou je je klompen soepel, water,- en vlekafstotend. Andere stoffen behandel je met een geschikte impregneerspray.

SWEDISH HASBEENS zijn stijlvolle en modieuze klompen met de invloeden van nu

Swedish Hasbeens schoenen zijn handgemaakte schoenen die op de klompen van de jaren 70 zijn geïnspireerd. We kennen ze nu ook wel als “de Zweedse muilen van deze tijd”. Op een milieuvriendelijke manier en met de hand gemaakt. De bovenkant van de schoenen is van biologisch nubuckleer en de zolen zijn van duurzaam hout. Echte klompen dus, maar dan modern, hip en stijlvol. Met een kleurrijke vormgeving en een hoog draagcomfort. Swedish Hasbeens schoenen zijn speels en vrolijks. Je kunt deze schoenen ook overal bij dragen. Of dat nu een jeans of een jurkje is. Je hebt de houten schoenen met hoge en lage hakken en in vele kleuren en stijlen.

Online bij Footway de schoenen van SWEDISH HASBEENS

De oer Hollandse klomp is omgetoverd tot een moderne en comfortabel model. Ontworpen door Zweden waarbij gedacht is aan de wensen van nu. En wij van Footway verkopen online deze mooie unieke modellen. In veel modellen met verschillende motieven en kleuren zijn ze bij ons te verkrijgen. Niet alleen de mooie klompen van Swedish Hasbeens zijn er online bij Footway te verkrijgen, ook diverse andere merk schoenen voor een betaalbare prijs zijn er bij ons te verkrijgen.

EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 2

68 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK