Swims Schoenen Online

62 zoekresultaten

SWIMS schoenen 4 seizoenen in 1 merk

In 2006 werd SWIMS werd opgericht in Oslo, Noorwegen. Ze wilden een merk uitbrengen met een eigen personaliteit. Doordat het een Noors merk betreft diende het rekening te houden met de Noorse weersinvloeden bij het ontwerpen van de schoenen. Door deze verschillende seizoenen wordt er veelzijdigheid en functionaliteit van het merk vereist. Daarom heeft het merk helemaal voldaan aan de vele eisen. Ze hebben een merk opgericht met schoenen welke comfort biedt en ultieme functionaliteit geeft in de goede winterdagen en warme dagen in het zomerseizoen. En dit allemaal gecombineerd met een prachtig uiterlijk design.

Tips voor het onderhoud van je SWIMS

Je schoenen van Swims is van hoge kwaliteit en heeft een extra lange levensduur als je het leuk het goed behandelt. Swims moedigt hergebruik en reparatie aan om minder afval in de wereld te krijgen.De schoenen zijn gemaakt van natuurrubber, die net zoveel zorg vergt als leer verg. Het is raadzaam om met behulp van een spons en siliconen spray zachtjes het oppervlak van je schoenen te behandelen. Zo zal de glans van je schoenen vernieuwen en verwijder je krassen. Bijna alle Swims instappers zijn water-vriendelijk en daarom wasbaar in de machine. Verwijder de binnenzool en doe zowel de instappers als de inlegzolen in een waszak. Mag je normaal wassen met wasmiddel, maar voeg geen wasverzachter toe. Laat ze afzonderlijk drogen aan de open lucht.

Verbeter de wereld begint bij je SWIMS schoenen

Bij Swims kiezen ze hun productie partners uit met de uiterste zorg. Vriendschap, vertrouwen en gedeelde passie voor vakmanschap en innovatie zijn de belangrijkste kwaliteiten voor hen om een succesvolle productie op de markt te brengen. Swims produceert hoogwaardige producten met een lange levensduur. Er wordt nauwkeurig gekeken naar de materialen van deze schoenen en kijken naar de duurzaamheid. Recyclebaar en milieuvriendelijk zijn 1 van de belangrijkste essenties bij de schoenen van Swims. Zo hebben ze milieuvriendelijke ballerina’s, laarzen, instappers, veterschoenen en nog meer modellen uitgebracht. Allemaal in mooie ontwerpen en mooie kleuren, waardoor het merk veelzijdig is en een aanvulling is voor elke outfit.

Online bij Footway SWIMS schoenen

Milieuvriendelijkheid en zoveel mogelijk afval voorkomen voor een betere wereld is echt een statement van deze tijd. Swims geeft goed gehoor aan de wensen van de mens van nu. Niet alleen deze visie maar ook de prachtige ontwerpen zorgen ervoor dat je echt een paar Swims in je kast moet hebben. Bij Footway bieden we hun collectie aan voor een lage prijs. Dus bestel snel je mooie eco vriendelijke schoenen. Want verbeter de wereld, begin bij jezelf!

EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Fabio
KORTING
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 2

62 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK