T.U.K., Schoenen

2 zoekresultaten

T.U.K. - Een orgineel design voor een individuele stijl

T.U.K. schoenen zijn origineel, stoer en lekker comfortabel. Ben je dol op rockachtige boot en schoenen? Hou je van de rockabilly cultuur? Dan zijn deze schoenen van T.U.K. echt onmisbaar in jouw garderobe. De schoenen van T.U.K. worden gemaakt met een mooi design voor diegenen die dol zijn op muziek, kunst en literatuur en het merk is dan ook erg geliefd bij iedereen die bekend is met het merk.

T.U.K.-schoenen - Inspiratie door muziek

T.U.K. werd opgericht in 1991 toen oprichter Engelsman Ian White naar San Diego verhuisde. De schoenen van T.U.K. zijn geïnspireerd door muziek, kunst, cultuur en door alle mensen die een eigen stijl hebben en deze ook durven te laten zien. T.U.K. is een klein merk dat je een gevoel zal geven alsof je deel uitmaakt van hun familie en ze ontwerpen schoenen met een geweldig design.

Voor het stylen van T.U.K. -schoenen heb je niet veel nodig

Je kunt de schoenen van T.U.K. het beste dragen met een flinke portie zelfvertrouwen. Laat je eigen stijl zien en combineer de schoenen met de kleding en accessoires die je al in je eigen garderobe hebt hangen. De schoenen van T.U.K. zijn gemaakt om bij jou te passen en niet andersom, dus je hebt niet veel nodig om deze schoenen te rocken.Kijk wel altijd even van welk materiaal je schoenen van T.U.K. gemaakt zijn. Je kunt hier bij ons verschillende materialen vinden voor het onderhoud van schoenen en het is belangrijk dat je dit af en toe doet, zodat je schoenen langer mooi blijven. Je zal dan ook veel langer plezier hebben van je nieuwe T.U.K.-schoenen!

T.U.K. online bij Footway

Bij Footway kun je veel verschillende merken en veel mooie modellen schoenen vinden. We hebben schoenen voor elke smaak en stijl en voor zowel mannen, vrouwen als kinderen in ons assortiment. Hier bij ons kun je onder andere mooie schoenen van het merk T.U.K. vinden. We hebben alle schoenen die je op de site kunt zien op voorraad en je hoeft dus nooit lang op je nieuwe schoenen te wachten. We hopen dat je bij ons een leuk model T.U.K. schoenen kunt vinden. Als je vragen of opmerkingen hebt of hulp nodig hebt bij het vinden van een mooi paar nieuwe schoenen, dan mag je altijd contact opnemen met onze vriendelijke klantenservice. Dit kan via e-mail of telefoon. We staan altijd voor je klaar en helpen je graag verder bij je zoektocht naar je nieuwe droomschoenen. Groetjes van Footway.

Nieuw binnen
Koopjeshoek
Pagina 1 van 1

2 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK