Tatoosh, Schoenen

2 zoekresultaten

Tatoosh - Voor als je van schoenen houdt

Als jij net zo dol bent op schoenen als dat wij zijn, dan zul je het assortiment van Tatoosh echt geweldig vinden. Dit Franse schoenenmerk heeft een voorliefde voor rock, een moderne look en een vintage touch. Zoek jij naar een paar unieke schoenen waar niet alle andere mensen mee lopen? Dan ben je hier zeker aan het goede adres. Bekijk het assortiment van Tatoosh maar eens en laat je verrassen door de mooie modellen.

Tatoosh - Unieke schoenen voor alle stijlen

Tatoosh werd opgericht in 2005 door de twee zussen Janet en Vanessa. Als sinds dat ze klein waren droomden ze over het maken van unieke schoenen die bij elke stijl zouden passen en aan alle wensen van de vrouw zou voldoen. Nadat hun droomproject werkelijkheid was geworden duurde het niet lang voor een grote doorbraak kwam. Hun vernieuwde versie van de regenlaars, met een rockachtige en vrouwelijke stijl, werd super populair in de straten van Parijs!

Stijlvol voor de dag met een paar schoenen van Tatoosh

In het assortiment van Tatoosh kun je schoenen vinden die passen bij alle soorten gelegenheden. De oprichtster van het merk kunnen zich goed identificeren met de vrouw en haar wensen voor het perfecte paar schoenen en ze maken dan ook de meest mooie modellen. Een van de meest bekende modellen van het merk zijn hun innovatieve regenlaarzen. Regenlaarzen zijn hartstikke praktisch wanneer het buiten regen. Je voeten blijven lekker droog én je ziet er ook nog eens stijlvol uit. Dan maakt het toch helemaal niets meer uit wat voor een weer dat het is? Denk er wel aan dat je de schoenen van Tatoosh schoonmaakt en af en toe verzorgt zodat ze langer mooi blijven. Dan heb je ook veel langer plezier van je nieuwe schoenen.

Tatoosh-schoenen online bij Footway

Bij Footway kun je veel verschillende merken en veel mooie modellen schoenen vinden. We hebben schoenen voor elke smaak en stijl en voor zowel mannen, vrouwen als kinderen in ons assortiment. Hier bij ons kun je mooie schoenen van Tatoosh vinden en je kunt hier bij Footway kun je lekker op je gemak winkelen en je hoeft de bank niet eens te verlaten. Winkel wanneer het jou uitkomt. Als je hulp nodig hebt bij het vinden van een paar mooie nieuwe schoenen, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. We vinden het leuk om van je te horen en helpen je graag bij het vinden van je nieuwe favorieten. Welkom bij Footway.

Pagina 1 van 1

2 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK