Tbs Schoenen Online

0 zoekresultaten

Tbs - Schoenen van hoge kwaliteit

Eigenlijk zou Tbs nooit een schoenenmerk geweest zijn want het merk legde vooral focus op het maken van producten voor zeilers en het bootleven. Maar gelukkig kun je deze speciale schoenen hier online bij Footway in het assortiment vinden.

Tbs-schoenen voor mensen met een actieve levensstijl

Tbs werd opgericht in 1978 en was vooral een sport- en vrijetijdsmerk, met de focus op zeilers en het bootleven. Tegenwoordig is het merk een sponsor van veel wereldberoemde zeilers, zoals bijvoorbeeld Michel Desjoyeaux en Julie Bossard. De klassieke schoenen van Tbs hebben een speciale luchtbel in de zool, die eigenlijk bedoeld was voor de ondergrond op tennisbanen te verzachten. De schoenen zijn van hoge kwaliteit en perfect voor mensen met een actieve levensstijl.

Tbs - Voor sportieve of casual look

De klassieke schoenen van Tbs zijn perfect om te combineren met een sportieve outfit of casual look. Je kunt de schoenen elke dag dragen want ze hebben een prettige pasvorm en stijlvolle look. Dankzij de hoge kwaliteit en het sportieve design zijn ze ook geschikt voor als je een meer actieve dag op de planning hebt staan. De schoenen van Tbs worden gemaakt in Franrijk en in het assortiment kun je allerlei modellen vinden. Van tennisschoenen tot boots. We hopen dat je een favoriet model kunt vinden. Denk eraan dat je altijd kijkt van welk materiaal je schoenen gemaakt zijn, zodat je ze goed kunt onderhouden. Op die manier blijven ze langer mooi en kun je langer van je schoenen genieten.

Tbs-schoenen online bij Footway

Bij Footway kun je veel verschillende merken en veel mooie modellen schoenen vinden. We hebben schoenen voor elke smaak en stijl en voor zowel mannen, vrouwen als kinderen in ons assortiment. Je kunt hier bij ons onder andere schoenen van het merk Tbs vinden. Bij Footway kun je eenvoudig winkelen en een nieuw paar schoenen bestellen gaat met slechts enkele klikken. We hebben alle schoenen die je op de site kunt zien op voorraad en je hebt je nieuwe schoenen dan ook snel in huis. Mocht je op zoek zijn naar schoenen in een bepaalde kleur, dan kun je gebruik maken van de handige filteropties op onze site. Op die manier wordt het vinden van je nieuwe favorieten veel makkelijker. Mocht je verder nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice!

Pagina 1 van 1

0 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK