Ted Baker Schoenen Online

28 zoekresultaten

TED BAKER schoenen met het oog voor detail

Het merk Ted Baker is in 1988 in Glasgow opgericht. De naam van de oprichter was Ray Kelvin in plaats van Ted Baker. Het bedrijf begon met een winkel in Glasgow en al snel volgden er winkels in Manchester, Plymouth, Londen, Nottingham en Leeds. Later zouden er nog veel meer winkels volgen. Ted Baker heeft inmiddels meer dan 8.000 mensen in dienst en heeft een jaaromzet van meer dan 320 miljoen Britse Ponden. In 1995 begon Ted Baker behalve met het maken van mannenmode, ook vrouwenmode te ontwikkelen. Op schoenengebied maken ze zo'n beetje alles op het gebied van herenschoenen en damesschoenen. Ted Baker heeft oog voor details en dat zie je terug in de afwerking van de schoenen. Ze hebben schoenen ontwikkelt die eigenlijk overal bij staan.

Hoe onderhoud ik mijn TED BAKER schoenen?

Op een simpele en eenvoudige manier je schoenen als nieuw houden. Dat kan met een aantal tips. Het is gelukkig niet veel werk, maar met deze tips behoudt je jarenlang plezier van je schoenen. Leer vraagt erom om met enige regelmaat ingevet te worden met een leervet. Zo houdt je je schoenen soepel en krijg je geen scheurvorming. Suede en andere stoffen worden geadviseerd om deze met een impregneerspray te behandelen, zodat ze vuil,- en waterafstotend worden.

Kwaliteit en klassiek komen samen met TED BAKER schoenen

Ted Baker schoenen zijn luxe schoenen van prima kwaliteit. Het betreft zowel herenschoenen als damesschoenen. De stijl is soms heel klassiek, maar soms ook modern en origineel. Door het gebruik van mooie kwaliteit producten zoals leer, suède nubuck etc. hebben ze een kwaliteit schoen ontwikkeld. Ze brengen deze producten samen in mooie en originele modellen welke helemaal in de tijd van nu passen. Mooie stappers onder je pantalon naar je werk of een moderne schoen onder je jeans, Ted Baker heeft hier echt over nagedacht.

Online bij Footway TED BAKER schoenen

Hoewel Ted Baker in Glasgow is opgericht is het hoofdkantoor tegenwoordig in Londen te vinden en noemt het bedrijf zich Ted Baker London. Daar creëren ze schoenen welke luxe uitstraalt Veelal worden deze luxe schoenen verkocht vanuit hun eigen winkels. Maar bij Footway hebben we ook de uitgebreide collectie van Ted Baker. Diverse mooie en unieke modellen en ook allemaal op voorraad. We leveren direct vanuit ons eigen magazijn waardoor ze snel bij je thuis zijn en dat allemaal voor een lage prijs!

Lissome
KORTING
Poppy D
KORTING
Pagina 1 van 1

28 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK