Tellus, Schoenen

7 zoekresultaten

Het genot van een pantoffel aan je voet met TELLUS schoenen

Tellus ontwikkelt haar producten voornamelijk voor gebruik binnenshuis. Maar het is net zo goed mogelijk om snel met deze modellen naar buiten te gaan voor een kort bezoekje. Tellus ontwikkelt producten voor hem en haar. En heeft ook veel unisex modellen in haar collectie. Tellus pantoffels zijn gemaakt van zachte stof en een grove rubberen zool. In de laatste jaren hebben zij hun collectie uitgebreid met klassieke slippers en mooie ballerina’s en dit allemaal in prachtige kleuren. Ze zijn perfect voor dagen dat je lekker binnen wilt blijven maar er wel goed uit wilt zien.

Tips voor het onderhoud van je TELLUS schoenen

Tellus schoenen zijn voornamelijk gemaakt voor gebruik binnenshuis, wat betekent dat je ze niet bloot moet stellen aan de weersinvloeden, zoals regen, modder en andere invloeden. Wanneer je een vlek hebt het goed om de schoenen af te vegen met een vochtige doek met een beetje afwasmiddel erop. Zorg er wel voor nadat je dit gedaan hebt, je je schoenen goed aan de open lucht laat drogen. En dus niet in de zon of bij een warmtebron. Alle modellen zijn gemaakt van doek en een rubberen zool, wat betekent dat je een goede grip wanneer hebt en je het risico van uitglijden vermijdt.

Fashion voor binnenshuis TELLUS schoenen

Als je op zoek bent naar een paar mooie en comfortabele slippers om rond te lopen in huis, zijn Tellus schoenen ideaal voor je! Ze zijn te vinden in verschillende modellen en kleuren. De slippers hebben een bijna Engels look met zijn klassieke snit en de geblokte stof in sommige modellen. De Tellus heeft een lage variant en daarbij is het buitenste materiaal van de stof, maar dat lijkt wol. Het model is vrouwelijk en versierd met o.a. een kleine bloemenprint. Of heb je nou brede of smalle voeten hebt, je kunt eenvoudig de breedte van de schoen veranderen door de dichtknopen met klittenband op de schoen.Tellus is comfortabel en het zijn mooie schoenen waarvan je zult genieten vanaf het eerste moment dat je opstaat!

Bestel online bij Footway je TELLUS schoenen

Koude voeten als je je bed uitstapt is echt geen fijn gevoel. Of met je voeten lopen over een koude vloer binnen. Gelukkig is er de Tellus schoen. Een warme pantoffel met een gripvolle zool en verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren. Nooit meer koude voeten in huis en er nog modieus bijlopen ook, dat kan met de Tellus schoenen. Behalve de Tellus schoenen hebben wij bij Footway nog een zeer ruim assortiment van andere merk schoenen. En deze kan je makkelijk online bestellen in onze overzichtelijke website. Je winkelt eenvoudig door de site en ziet alle merken, modellen en maten die we te bieden hebben. Selecteer jouw nieuwe favoriete schoenen, bestel ze en dan zorgen wij ervoor dat ze snel vanuit ons eigen grote magazijn snel bij je worden bezorgd! Mocht je er niet uitkomen of opzoek zijn naar wat anders, neem dan contact met ons op en dan helpen we je natuurlijk!

Lipp Black
EEN PAAR OVER
Rutger Grey
EEN PAAR OVER
Roald Grey
EEN PAAR OVER
Rune Black
EEN PAAR OVER
Yard Black
KORTING
Erna Black
KORTING
Nieuw binnen
Yard Black
KORTING
Lipp Black
EEN PAAR OVER
Erna Black
KORTING
Rutger Grey
EEN PAAR OVER
Roald Grey
EEN PAAR OVER
Rune Black
EEN PAAR OVER
Koopjeshoek
Erna Black
KORTING
Pagina 1 van 1

7 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK