Ten Points, Schoenen

287 zoekresultaten

Ten Points - een Zweeds merk met de focus op duurzaamheid en mooie, comfortabele schoenen

Ten Points is een Zweeds schoenenmerk dat nog steeds eigendom van de familie is. Met het Zweedse design en alleen Europese productie, voornamelijk in Portugal, maken ze stijlvolle schoenen van ontzettend hoge kwaliteit. De laatste jaren heeft Ten Points ook een milieuvriendelijke schoenenlijn uitgebracht met plantaardig gelooid leer dat niet met chroom behandeld is - goed voor jou én voor het milieu.

Van Norrtälje tot de hele wereld

De geschiedenis van Ten Points begint in Norrtälje in 1983. De eerste collectie had een beetje succes en sindsdien is Ten Points door gegaan met het maken van mooie schoenen met de focus op kwaliteit. Ze gebruiken duurzame en eerlijke productiemethoden. Sinds het begin is het familiebedrijf gegroeid en het is vandaag de dag een van de grootste schoenenmerken van het Noorden, dat momenteel op weg is om de rest van de wereld te veroveren.

Schoenen die comfortabel en mooi moeten zijn

Een paar schoenen van Ten Points moeten comfortabel zijn, een Zweeds design hebben en de drager een speciaal gevoel geven. Daar is Ten Points echt in geslaagd en de combinatie van comfort, kwaliteit en design zorgt ervoor dat hun schoenen favorieten zijn in elk schoenenrek. Van sneakers tot instappers tot pumps, er zijn Ten Points voor iedereen.

Ten Points - schoenen gemaakt van leer

Alle Ten Points schoenen worden vervaardigd uit hoogwaardig leer. De verschillende leersoorten van de schoenen kunnen variëren in hun eigenschappen, dus controleer altijd de onderhoudstips voor jouw schoenen voor je ze gaat gebruiken. Leren schoenen kun je het beste impregneren alvorens ze te gebruiken, maar kijk eerst of je schoenen gemaakt zijn van plantaardig gelooid leer zonder chroom - dan kan het goed zijn om in een natuurlijk vorm van impregnatie te investeren, zoals bijvoorbeeld bijenwas.

Ten Points online bij Footway

Bij Footway kun je veel modellen van Ten Points vinden, voor zowel volwassenen als kinderen, mannen als vrouwen - we hebben meer dan 200 modellen in ons grote assortiment. Kies je favorieten en verheug je op een snelle levering. Winkelen was nog nooit zo makkelijk!

Posts about Ten Points
Vyella -
Marije -
Show more posts
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 5

287 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK