Tenson, Schoenen

0 zoekresultaten

Tenson schoenen - Laat je niet meer tegenhouden door regen

Je hebt een heerlijk dagje buiten in de natuur gepland en helaas gooien de weergoden roet in het eten. Regen! Met de schoenen van Tenson hoeft dit geen probleem te zijn! De schoenen zijn speciaal ontworpen om tegen een stootje te kunnen en zijn geschikt om te dragen bij alle soorten weersomstandigheden. Laat je nooit meer tegenhouden door het typische Nederlandse weer en trek er lekker op uit!

Tenson - Een merk met ambities

Tenson werd opgericht in 1951 in Varberg en was van het begin af aan al innovatief met het design en de functionaliteit van hun schoenen. Tenson heeft de ambitie om een van meest toonaangevende schoenenmerken te worden voor outdoor activiteiten, zonder af te doen aan design of stijl. En daar zijn ze wat ons betreft zeker in geslaagd. Bekijk eens het assortiment, dan zul je zien wat we bedoelen.

Tenson - Schoenen voor alle omstandigheden

Er zijn verschillende modellen te vinden in het assortiment van Tenson. Van klassieke schoenen of boots, die perfect zijn voor een lekkere wandeling of lekker warme schoenen voor als de winter er weer aan komt. De schoenen zijn speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen Scandivasche winters en kunnen dus tegen een stootje. De schoenen van Tenson zijn speciaal ontworpen voor mensen die graag een actieve levensstijl erop nahouden en veel tijd in de natuur doorbrengen. En dat comfort en kwaliteit niet hoeft te betekenen dat schoenen niet stijlvol kunnen zijn, dat bewijst Tenson zeker met hun prachtige modellen.

Tenson-schoenen online bij Footway

Bij Footway kun je veel verschillende merken en veel mooie modellen schoenen vinden. We hebben schoenen voor elke smaak en stijl en voor zowel mannen, vrouwen als kinderen in ons assortiment. Hier bij ons kun je onder andere mooie schoenen van het merk Tenson vinden. Als je op zoek bent naar een paar schoenen die passen bij jouw actieve levensstijl, dan moet je zeker eens het assortiment van Tenson eens bekijken. De schoenen zijn functioneel en comfortabel en hebben ook nog eens een mooi design. Wat wil je nog meer? Als je op zoek bent naar een bepaald model of een specifieke kleur, dan kun je gebruik maken van de filteropties op onze site. Mocht je verder nog vragen hebben of hulp nodig hebben bij het vinden van een paar mooie nieuwe schoenen, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag bij het beantwoorden van je vragen en het vinden van je droomschoenen! Groetjes van Footway.

Posts about Tenson
H
Hanin -
H
Hanin -
Show more posts
Pagina 1 van 1

0 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK