Teva, Schoenen

50 zoekresultaten

TEVA schoenen zijn er voor de outdoor mens

Het merk Teva begon in 1984 in Amerika. De Teva slipper was ontwikkeld na een idee van een gids in de Grand Canyon. Het werd een unieke slipper met een enkelband, die zeer populair werd onder zijn collega riviergidsen De eerste slipper werd verkocht vanuit de kofferbak van een busje. Inmiddels ruim 30 jaar later is Teva een waar fenomeen geworden. Het onderscheidt zich door stijl en comfort samen te voegen voor mensen die een sportieve en snelle levensstijl hebben. Bij Teva schoenen denk je in eerste instantie aan de waterschoenen en sportsandalen van dit Amerikaanse merk schoenen. Maar Teva biedt tegenwoordig een heel breed assortiment aan outdoor schoenen. Het zijn echter de slippers en sandalen die erg populair zijn. Teva heeft outdoor schoenen voor dames, heren en kinderen. Naast de beroemde sandalen zijn dat onder andere slippers, wandelschoenen, laarzen en sneakers.

Verzorgtips TEVA schoenen

Na een activiteit buitenshuis is het belangrijk om je outdoor schoenen of slippers goed te laten luchten in de open lucht. Niet bij een warmtebron of in de zon. Regelmatig je schoenen inspuiten met een impregneerspray om zo zoveel mogelijk vuil,- en water afstotend te worden. Vlekjes? Haal er dan een vochtige schone doek overheen en laat ze vervolgens weer goed drogen. Als je deze simpele stapjes zo nu en dan herhaalt, behoudt je optimaal plezier van je Teva schoenen.

Outdoor schoenen van TEVA op zijn sportiefst

De sportieve Teva sandalen zijn zeer gewild op vakantie, tijdens het watersporten maar ook tijdens strand activiteiten. De waterschoenen, watersandalen en waterslippers van Teva zijn niet gemaakt van plastic, maar van de beste materialen van echte top kwaliteit. De Teva sandalen zitten niet alleen heerlijk comfortabel, je kunt ze gerust onder moeilijke omstandigheden gebruiken. De sandalen worden ook heel veel door kinderen gedragen. Teva heeft dan ook veel modellen voor jongens en meisjes. Ze hebben ze in vrolijke kleuren en mooie designs. De andere Teva outdoor-schoenen zijn meestal alleen voor dames en heren beschikbaar.

Online bij Footway TEVA schoenen

Staat je vakantie voor de deur of heb je andere actieve plannen of gewoon sowieso een actief outdoor leven, dan hebben wij bij Footway de mooie enerverende Teva schoenen collectie voor je. De schoenen zijn populair onder de outdoor types en bieden je behalve comfort ook een mooie design voor aan je actieve voeten. Teva schoenen en nog veel meer merk schoenen zijn bij Footway online makkelijk te bestellen voor een lage prijs.

EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Fuse-Ion
EEN PAAR OVER
KORTING
Lenawee WP
KORTING
Pagina 1 van 1

50 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK