The North Face Schoenen Online

92 zoekresultaten

THE NORTH FACE schoenen voor de actieve outdoor man en vrouw

The North Face is een Amerikaans bedrijf dat in de jaren 1960 begon met de productie van kleding welke geschikt waren voor bergbeklimming en hiking. Inmiddels is the North Face 1 van de grootste merken betreft outdoor kleding. Ze hebben hun lijn in een casual look gegoten waarmee je elk avontuur tot een goed einde kunt brengen. The North Face schoenen zijn een van de belangrijkste producten. De schoenen hebben allround kwaliteiten waardoor ze overal tijdens de outdoor geschikt zijn. Ze ogen stoer en sportief. En geven je behalve een goede look tijdens je activiteit ook de gewenste stevigheid, warmte, luchtigheid en comfort.

Onderhoud tips THE NORTH FACE schoenen

Een paar simpele tips om de schoenen welke je tijdens je outdoor activiteiten niet kunt missen, zo mooi en goed mogelijk te houden. Na je actieve bezigheden heb je een hoop gevergd van je schoenen en voeten. Het is daarom ook belangrijk deze schoenen na je activiteit goed te laten luchten aan de openlucht. Het is ook aan te raden om activiteiten af te wisselen met een ander paar, om zo je schoenen rust te geven. Vuil eraf borstelen en vervolgens impregneren met een spray. Zo zorg je ervoor dat je schoenen zoveel mogelijk vuil,- en water afstotend worden.

Stijlvol de outdoor in met schoenen van THE NORTH FACE

Een bekend model van het merk is de wandelschoen. Het zijn stevige wandelschoenen die je voeten droog houden en de bescherming bieden tijdens lange outdoor activiteiten.Het sportieve merk heeft ook mooie snowboots in hun collectie. Lekker warm aan je voeten voor tijdens je wintersport. Ze hebben leren stoere snowboots maar ook gave synthetische modellen met een mooi bontrandje. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Maar The North Face maakt ook schoenen die je niet bij dit merk zou verwachten zoals slippers en nette stadsschoenen. Eigenlijk is The North Face ook als schoenenmerk een veelzijdige aanbieder met schoenen, laarzen en snowboots en dit allemaal van hoge kwaliteit.

Online bij Footway THE NORTH FACE schoenen

Bij Footway hebben we behalve veel andere merk schoenen van top kwaliteit, ook de collectie van the North Face. Mooie en stevige schoenen voor tijdens je buiten activiteiten. En allemaal voor een lage prijs. Je kunt bij Footway makkelijk online je gewenste schoenen bekijken en nadat je ze besteld hebt, worden ze snel bij je thuisbezorgd zo vanuit ons grote magazijn.

Posts about The North Face
Michiel -
s1mr1, Gids -
Show more posts
Pagina 1 van 2

92 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK