The White Brand, Schoenen

14 zoekresultaten

The White Brand -- De trendsetters van de moderne wereld

The White brand zijn de bonafide trendsetters van onze tijd. Ze hebben hun eigen taal qua schoenmaken die zowel stijlvol als experimenteel is. En hun experimenten lijken altijd hun vruchten af te werpen! Hun benadering qua ontwerp en ambacht is iets wat je zeker nog nooit eerder hebt gezien. Dit betekent echter niet dat ze minder aandacht besteden aan comfort en duurzaamheid. Met de White Brand, het is als 1 geheel, boordevol elegantie en vertrouwen.

Het White Brand Verhaal

Het idee dat het White Brand vorm gaf was om een unieke en trendy stijlcultuur te creëren voor het urban publiek. Het label begon met een klein begin dat alle soorten modeartikelen verkocht. Ze creëerden snel meer marktwaarde vanwege hun onberispelijke kwaliteit en geweldige service. Bijna onmiddellijk werd het label een begrip voor de Urban Jeugd. Nu werken ze samen met beroemdheden in meer dan 30 landen en verkopen ze de coolste kleding de maar kunt krijgen.

Schoenen voor de jongeren en wild en vrij

The White Brand is specifiek gericht op de gevoelens van de urban jeugd. De houding van de makers komt tot uiting in hun producten. De houding waarmee we ons allemaal identificeren; van jong en wild en vrij! Ook zijn ze niet genderspecifiek. Je kunt kiezen wat je maar wilt, wanneer je maar wilt.

The White Brand bij Footway

Natuurlijk kun je The White Brand bij Footway vinden. In de Footway collectie worden de schoenen van The White Brand zorgvuldig geselecteerd, rekening houdend met de steeds toenemende vraag van onze klanten. Je kunt nu jouw perfecte schoenen kiezen en deze snel thuis laten bezorgen! 

Pagina 1 van 1

14 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK