Think!, Schoenen

39 zoekresultaten

THINK! natuurlijk en voor fijn aanvoelende voeten

Think! is een familiebedrijf van de familie Koller. Deze Oostenrijkse familie schoenmakers maakt al circa 250 jaar schoenen in Oostenrijk. Duurzaam en natuurvriendelijk is echt iets van deze tijd. Maar toen men zich daar nog lang niet druk om maakte, hield Think! al rekening met deze aspecten.Think! schoenen worden alleen van natuurlijke materialen gemaakt en het looien van het leer gebeurt zonder chemicaliën met boomschors uit duurzame plantages. Door de productie in Europese landen te laten gebeuren willen ze zo voorkomen dat de schoenen geproduceerd worden door kinderarbeid. De schoenen van Think! zijn comfortabel en goed voor de voeten. Bij het ontwerp wordt bij deze schoenen nog meer dan bij andere merken, gekeken naar de vorm van de voet.

Verzorg je THINK! schoenen

Voordat je je schoenen de eerste keer aandoet, is het aan te raden om ze te behandelen. Bij leer is een geschikt leervet ideaal. Het houdt je leer soepel en blijft het nieuwe effect geven aan je schoenen. Suede en andere materialen worden vuil,-en water afstotend zodra je ze insprayd met een impregneerspray. Spray ze wel in op een afstand van minimaal 20 centimeter om zo vlekken te voorkomen. Herhaal deze stappen zo nu en dan om de schoenen als nieuw te houden.

THINK! schoenen zijn een natuurproduct

Dat de schoenen van dit merk gemaakt zijn van natuurlijke producten is goed te zien aan hun natuurlijke uitstraling. Soms fijn, soms grof van materiaal en hier en daar kans op wat zichtbare nerven. Think! schoenen worden nog echt met de hand gemaakt. Ieder paar comfortschoenen van dit bijzondere schoenmerk heeft hierdoor een eigen karakter. Think! schoenen hebben meer teenruimte dan de schoenen van andere merken waarbij (vooral bij damesschoenen) de teenruimte uit esthetische overwegingen worden beperkt. Think! schoenen zijn er als damesschoenen en als herenschoenen. Ballerina's, laarzen, muiltjes, pumps, sandalen, slippers of normale schoenen, voor veel soorten schoenen en laarzen kun je bij Think! terecht.

Online bij Footway de schoenen van THINK!## Op plekken waar de schoen in contact komt met de huid is de Think! schoen gemaakt van plantaardig gelooid leer wat erg huidvriendelijk is. Door het goed ademen van de schoen, irriteren ze de huid niet. Deze comfortabele schoenen zijn ook altijd voorzien van een uitneembaar voetbed. Ideaal toch? En deze mooie schoenen kun je voor een lage prijs makkelijk en snel online bestellen bij Footway. Zo geleverd vanuit ons eigen magazijn en zo bij je thuis.

Julia Multi
KORTING
Zega Oliv
KORTING
Denk Black
KORTING
EEN PAAR OVER
Denk Black
KORTING
EEN PAAR OVER
Zega Olive
NIEUW
Zega Fire
NIEUW
Julia Cherry
NIEUW
Jaeh
KORTING
Nieuw binnen
Pagina 1 van 1

39 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK