Tiger of Sweden, Schoenen

131 zoekresultaten

Tiger of Sweden – echt Zweeds design

Tiger of Sweden staat voor minimalistisch design met moderne invloeden. Tiger-Men en Tiger-Women collecties spreken als eerste de echte modeliefhebbers aan uit de grote steden. Mensen met een voorliefde voor mooie schoenen en die er graag wat extra geld aan uit willen geven, maar ook houden van een ontspannen en luxueuze lifestyle.Tiger Jeans is er voor de wat jongere leeftijdsgroep die met dit merk zichzelf kunnen uitdrukken met kleur en vorm.

Tiger of Sweden – via Uddevalla naar de rest van de wereld

Tiger of Sweden wordt in 1903 officieel opgericht in het plaatsje Uddevalla in Zuid-Zweden door kleermakers Markus Schwarmann en Hjalmar Nordström. De naam was toen nog Tiger of Uddevalla en werd gestart als een kledinglijn wat zich richtte op volwassen en wat oudere mannen. In 1993 slaat dit bedrijf een andere weg in door zich meer op high-design te richten en bijvoorbeeld het klassieke kostuum meer “urban” te willen maken. Dit is een groot succes gebleken in en buiten Zweden. Tiger of Sweden is op dit moment een van de grootste en toonaangevende merken Zweedse merken met collecties voor dames en heren.

Tiger of Sweden – Zweedse stijl voor iedereen

Wat Tiger of Sweden onderscheidt van andere merken op dit moment is hun “Different Cut” filosofie. Met deze uitdrukking wil Tiger of Sweden zich onderscheiden van andere merken en laten zien dat je met een schaar, naald, draad en stof meer kan doen dan je denkt. Deze innovatieve en creatieve manier van denken zie je bij ieder paar schoenen terug. Hier vind je bijvoorbeeld hoge sneakers van gevlochten leer, elegante slip ons en stijlvolle laarzen. Een paar coole sneakers in witte of zandkleurige tint kan mooi gecombineerd worden met een licht versleten spijkerbroek of een legging met een oversized linnen blouse. Of wat dacht je van een paar glanzenden instappers van leer met een spitse neus onder een mooi pak naar kantoor. Tiger of Sweden heeft voor alle gelegenheden modellen voor iedereen die mooie schoenen oprecht kan waarderen.Leren schoenen zijn dankbaar voor goed onderhoud. Spray ze voor eerste gebruik in met een impregneerspray en verwijder vuil en vocht bij thuiskomst met een vochtige doek zonder reinigingsmiddel. Af en toe een behandeling met leervet of schoensmeer zorgt voor een lange en soepele levensduur.

Tiger of Sweden - online bij Footway

Bij ons kan je heerlijk snuffelen in ons brede assortiment met een ruime keuze aan Tiger of Sweden schoenen. Schoenen, laarzen en sandalen zijn ruim vertegenwoordigd in diverse modellen en kleuren. Wij zijn er zeker van dat het perfecte paar schoenen er tussen zit. Winkel eenvoudig vanuit je luie stoel!Nadat je een keuze hebt kunnen maken sturen wij de schoenen razendsnel naar je toe.

Posts about Tiger of Sweden
H
Hilda Kamali -
Show more posts
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Agaton Black
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 3

131 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK