Timberland Schoenen Online

597 zoekresultaten

Timberland - geliefd door zowel de straatcultuur als outdoor liefhebbers

Als wij de naam Timberland noemen, dan denk je vast meteen aan een waterdichte, geelachtige leren boot met gegroefde rubberen zool. Timberland werd bekend om hun klassieke Yellow Boot en met deze veroverden ze de hip hop en straatcultuur. Tegenwoordig ontwerpt Timberland niet alleen boots, maar ook vele andere schoenen, maar de focus ligt nog steeds bij waterdicht leer in de boots en functionaliteit in stijlvolle, expressieve schoenen - voor zowel outdoor liefhebbers als street kids.

Het begon met gele boots

Timberland als bedrijf bestaat al sinds 1918, maar werd niet bekend voordat ze de inmiddels legendarische "Yellow Boot" op de markt brachten in de 1960's. Toen diende de boots als werkschoenen voor hardwerkende mannen en vrouwen. Al snel zou de rol van de boots veranderen. Gedurende de jaren '80 en '90 werden de gele Timberlands gezien aan de voeten van een aantal hip hop artiesten, zoals bijvoorbeeld Notorious B.I.G. en Wu Tang Clan. De boots verspreidden zich steeds verder en vandaag de dag worden ze gezien bij hip hop sterren als Kanye West, Jay Z en Rihanna.

De huidige Timberland modellen zijn verder ontwikkeld

Timberland heeft, naast de klassieke Yellow Boot ook een aantal andere boots en schoenen in andere categorieën ontwikkeld zoals:

  • Sandalen
  • Kinderschoenen
  • Chelsea Boots
  • Hoge laarzen
  • Instappers

    en nog veel meer modellen. Timberland schoenen hebben een hoge kwaliteit leer en andere materialen en tevens mooie designs, die geschikt zijn om te wandelen of voor naar een feestje. Wat dacht je bijvoorbeeld van een paar kniehoge yellow boots onder een gave jurk, of een paar smalle laarzen in groen en bruin, die perfect zijn voor bij jeans en thermobroeken.

Timberland online bij Footway

In het grote assortiment van Footway kun je meer dan 400 modellen van Timberland vinden. Natuurlijk de legendarische Yellow Boots en vele andere schoenen voor zowel kinderen, dames en heren. Winkelen bij Footway is erg eenvoudig. Bestel je favorieten en we leveren ze snel.

Posts about Timberland
C
Chinouk -
vvalk -
Show more posts
Pagina 1 van 10

597 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK