Tommy Hilfiger, Schoenen

297 zoekresultaten

Tommy Hilfiger – een Amerikaanse lifestyle klassieker

Tommy Hilfiger is een merk dat de meeste mensen kennen en associëren met Amerikaans design op het hoogste niveau. Dit Amerikaanse merk introduceert jaarlijks diverse collecties om zoveel mogelijk mensen aan te spreken. Het zijn met name de modebewuste dames tussen de 25-40 jaar die zich aangetrokken voelen tot de stijlvolle en strakke designs van Tommy Hilfiger.

De schoenen van Tommy Hilfiger zijn van de hoogste kwaliteit in klassieke Amerikaanse stijl met een frisse en moderne twist. In alles van Tommy Hilfiger zie je de invloeden uit de popcultuur, mode-, kunst- en sportwereld.

Tommy Hilfiger – bescheiden begin, wereldwijd succes

Het enige wat Tommy Hilfiger wil vanaf jonge leeftijd is een carrière in de mode wereld. In 1971 opent hij met 2 vrienden en met het startkapitaal 150 dollar zijn eerste modezaakje “Peoples Place” in zijn geboorteplaats.Na dit eerste kleine succes is daarna de wereld aan de beurt als Tommy Hilfiger het merk onder zijn eigen naam opricht in 1984. Vandaag de dag heeft dit bedrijf ruim 17.000 medewerkers wereldwijd en worden zijn ontwerpen in 90 landen via 1400 winkels verkocht.

Tommy Hilfiger is een gevestigde naam in de modewereld en dit designer label is onder velen een favoriet voor een typisch ontspannen Amerikaanse look die zowel thuis als op kantoor past bij iedereen.

Tommy Hilfiger – stijl voor iedereen en iedere dag

De schoenencollecties van Tommy Hilfiger bestaan uit sneakers, sandalen met of zonder hak, pumps en klassieke sneakers. En dit allemaal in diverse modellen en kleuren. Voor een ontspannende look kan je de sneakers mooi combineren met een lange of korte spijkerbroek en een klassiek wit T-shirt. Of een mooie paar sandalen met sleehak onder een rokje en linnen blouse voor de ultieme zomerlook.Wij willen natuurlijk dat je lang geniet van je mooie nieuwe schoenen. Zorg voor een behandeling met leervet of schoensmeer om leren schoenen lang mooi en soepel te houden. Schoenen van textiel kan je met een vochtige doek schoonmaken maar gebruik liever geen zware reinigingsmiddelen.

Tommy Hilfiger – bestel snel je nieuwe paar Footway

In ons ruime assortiment is er voor iedereen een perfecte schoen te vinden. Van een vrijetijdschoen voor onder je korte broek naar het strand tot een nette leren schoen voor naar kantoor. Ben je dus op zoek bent naar een klassieke en toch stijlvolle schoen gemaakt van de hoogste kwaliteit en materialen, dan hoef je niet verder meer te zoeken.

Wij zorgen dat jouw favoriete paar snel bij je afgeleverd wordt. Winkelen bij Footway kan eenvoudig vanaf de bank!

Posts about Tommy Hilfiger
Y
Yassine -
A
Annouschka Jansen -
Show more posts
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 5

297 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK