Toms, Schoenen

342 zoekresultaten

TOMS schoenen zijn de eerlijke schoenen

Toms is in 2006 opgezet door de Amerikaan Blake Mycoskie. Hij kwam op het idee tijdens een reis door Argentinië, waar hij veel arme kinderen zag die opgroeiden op hun blote voeten. Thuis in Amerika ging hij met zijn idee aan de slag en zette de non-profit organisatie Toms op. Inmiddels verstrekt deze organisatie schoenen aan kinderen in meer dan 60 landen over de hele wereld. Toms schoenen worden gemaakt van duurzame en veganistische materialen zoals gerecycled polyester en biologisch katoen. Zelfs de schoenendozen worden grotendeels van gerecycled afval gemaakt. Voor ieder paar verkochte Toms, gaat er 1 paar naar het goede doel. Inmiddels zijn er al meer dan 1 miljoen schoenen gedoneerd aan kansarme kinderen.

Behandel je TOMS schoenen goed

. Het brein achter Toms schoenen zag hoe belangrijk het is om schoenen te hebben en dat het niet zo zelfsprekend is om op te groeien met een paar aan je voeten. Daarom is het ook belangrijk dat je zuinig bent op je schoenen en ze zo nu en dan goed verzorgd. Een impregneerspray zorgt er al voor dat de schoen vuil,- en waterafstotend wordt. Zo nu en dan herhalen en je hebt veel plezier van je schoenen. Bij vlekjes deze verwijderen met een vochtige doek en ze goed aan de open lucht laten drogen.

Niet alleen goed voor jezelf maar ook voor de wereld, schoenen van TOMS

De schoenencollectie van Toms bevat vele modellen schoenen voor kinderen, vrouwen en mannen. Heel veel instappers, maar ook slippers, sandalen, sneakers, desert boots, enkellaarzen, nette schoenen en meer. Tom is in korte tijd zeer populair geworden over de hele wereld en de schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Alle modellen zijn voorzien van de mooie en absorberende binnenzool van suède. Toms schoenen zijn zo divers dat ze voor elke garderobe een aanvulling zouden zijn.

Online bij Footway TOMS schoenen

Toms schoenen zijn unieke schoenen. Niet zozeer door het uiterlijk als wel de filosofie van het bedrijf achter dit merk. Door Toms schoenen te kopen maak je dus niet alleen jezelf gelukkig, maar ook een kind in een ontwikkelingsland. En Tom schoenen kopen hoeft geen enkel probleem te zijn, want er is een brede collectie mooie Toms schoenen voor dames, heren en kinderen. En wij van Footway hebben deze collectie voor je en dat voor een lage prijs! Zo besteld vanuit je luie stoel!

Posts about Toms
Nicky Leijendeckers -
Show more posts
Classics Red
KORTING
Pagina 1 van 6

342 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK