Tosca Blu, Schoenen

9 zoekresultaten

Tosca Blu - Schoenen om de show mee te stelen

Ben jij iemand die graag laat zien wie je bent door middel van je kleding? Dan kun je lekker creatief aan de slag met de schoenen van Tosca Blu. De schoenen van het Italiaanse merk hebben een gaaf design, modellen met felle kleuren en ze zijn erg stijlvol. Een ding is zeker, met een paar schoenen van Tosca Blu zul je zeker de show stelen.

Tosca Blu - Van tassen naar schoenen en meer.

Tosca Blu werd opgericht toen oprichters Giacomo Ronzoni en zijn vrouw Raffaella Condursi hun eerste kindje kregen. Het begon allemaal allemaal met tassen, maar de afgelopen twintig jaar heeft het merk hard gewerkt en onder andere mooi accessoires voor grote modebedrijven gemaakt. Inmiddels heeft Tosca Blu dan ook veel ervaring en is de collectie uitgebreid met schoenen, riemen, boots en andere accessoires.

Tosca Blu - Schoenen voor alle gelegenheden

In het assortiment van Tosca Blu kun je schoenen vinden voor alle gelegenheden. Heb je een paar mooie nieuwe schoenen nodig voor onder die leuke jurk die je graag naar een bruiloft wil dragen? Of een paar stoere boots voor als de winter weer voor de deur staat? Niemand wil tenslotte graag koude voeten hebben. En met de boots van Tosca Blu kom je ook nog eens stijlvol voor de dag. Je kunt hier altijd wel een model vinden dat bij jou en jouw stijl past. Combineer de mooie felle kleuren van de schoenen met een effen outfit om ze extra op te laten vallen. Zet jezelf in het centrum met de schoenen van Tosca Blu.

Tosca Blu-schoenen online bij Footway

Bij Footway kun je veel verschillende merken en veel mooie modellen schoenen vinden. We hebben schoenen voor elke smaak en stijl en voor zowel mannen, vrouwen als kinderen in ons assortiment. Als jij graag mooi voor de dag wil komen en tegelijk wil genieten van een heerlijk comfort, dan zijn de schoenen van Tosca Blu een echte must. De schoenen zijn modern en zetten het puntje op de i van je outfit. Alle ogen zullen dan ook zeker op je gericht zijn. Hier bij Footway heb je genoeg schoenen om uit te kiezen, maar mocht je er niet helemaal uitkomen of heb je vragen, dan mag je altijd contact opnemen met onze vriendelijke klantenservice. We vinden het leuk om van je te horen en helpen je altijd graag bij het vinden van je droomschoenen. Groetjes van Footway.

Margot
KORTING
Chantal
KORTING
SC-Ambra
KORTING
Carine
KORTING
SC-Gemma
KORTING
Doris
KORTING
Desiree
KORTING
Caroline
KORTING
Doris
KORTING
Nieuw binnen
Doris
KORTING
Doris
KORTING
Chantal
KORTING
Margot
KORTING
Desiree
KORTING
Caroline
KORTING
Carine
KORTING
SC-Gemma
KORTING
SC-Ambra
KORTING
Koopjeshoek
Doris
KORTING
Chantal
KORTING
Carine
KORTING
Margot
KORTING
Pagina 1 van 1

9 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK