Schoenen

14 zoekresultaten

Perfectie in outdoor schoenen bij de schoenen van TREKSTRA

In 1988 hadden oprichter Kwon maar 1 visie, nummer 1 zijn! Trekstra is al jaren bezig om de perfecte outdoor schoen te ontwikkelen. Inmiddels zijn ze al meer dan 25 jaar bezig met dit proces. Ze wilden een duurzame, comfortabele en lichte schoen op de markt uitbrengen. Trekstra houdt zich nog steeds van aan de visie van Kwon. En dat heeft zeker succes opgeleverd. Ze hebben naam gemaakt in de outdoor wereld door ’s werelds eerste lichtgewicht wandelschoen uit te brengen. In de collectie van Trekstra vindt je schoenen voor het hele gezin, voor hem, voor haar en voor de kids. De schoenen geven je een echt comfortabel gevoel in de buitenlucht. Dat is allemaal ontwikkelt door de speciale technologie van het merk. Ze houden je voeten droog en met de unieke zool wordt het risico van uitglijden verkleind.

Tips voor het onderhoud van je TREKSTRA schoenen

Wat een geweldige schoenen zijn het van Trekstra. Ze zorgen echt voor comfort en grip en dat allemaal in een mooi jasje. Maar die geweldige schoenen die voor jou klaarstaan hebben ook wat aandacht nodig om er zo lang mogelijk voor jou te zijn. Na een outdoor activiteit is het verstandig om vuil eraf te borstelen en de schoenen goed te laten drogen in de buitenlucht. Wissel de schoenen zo nu en dan af met een ander paar om ze rust te geven. Behandel ze met een impregneerspray om ze zo zoveel mogelijk vuil,-en waterafstotend te maken.

TREKSTRA outdoor schoenen voor het hele gezin

Door de uitgebreide collectie van Trekstra hebben ze een ruime keuze voor zelfs het hele gezin. Dus mocht je een actief gezin zijn welke houdt van de outdoor activiteiten, dan hoef je niet verder te kijken. Er is een divers aanbod te vinden voor elke voet en dat in een mooi design. Er is rekening gehouden met het ontwerpen voor de bestemming van de schoen. Zo is er bij de kinderschoen rekening gehouden dat de schoenen vooral stevig zijn en extra grip bevatten. Of je nou alleen of met je gezin gaat wandelen over gladde rotsen, in het bos of in de sneeuw, je zult merken dat de schoenen de ultieme outdoor schoen voor je zijn!

Online bij Footway de schoenen van TREKSTRA

Onder anderen zijn de merk schoenen van Trekstra te vinden bij Footway. Beschikbaar voor zowel kinderen als volwassenen. En dit voor een lage prijs. Behalve Trekstra schoenen hebben we nog een heel breed aanbod merk schoenen. Dus kijk snel in ons aanbod en bestel je nieuwe schoenen bij Footway.

Pagina 1 van 1

14 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK