Tretorn, Schoenen

137 zoekresultaten

Tretorn – traditionele rubberen laarzen uit Zweden

Ieder jaar aan het eind van de zomer, als de blaadjes beginnen te verkleuren en de herfst officieel in zicht is, begint vaak de zoektocht naar het perfect paar laarzen. Wij denken dat je nu kunt stoppen met zoeken. Laarzen van het Zweedse Tretorn bieden al ruim 100 jaar de beste bescherming tegen alle weersomstandigheden die dit mooie seizoen met zich meebrengt. Laarzen van Tretorn bieden combineren functionaliteit met design en stijl, waardoor een paar laarzen van Tretorn nooit achterhaald zal zijn.

Tretorn – een internationaal succesverhaal

Het begint allemaal in 1891 als Johan Dunker in Helsingborg (Zuid Zweden) het merk Tretorn opricht. Direct hierna neemt Johan zijn zoon Henry aan als enige verkoper en dat is ook het moment dat het merk in Zweden een grote vlucht neemt. De toewijding en het verkoopvernuft van Johan en Henry zijn legendarisch geworden in Zweden. Zij waren de eerste werkgever die hun personeel gratis gezondheidzorg gaven en peuterspeelzalen en crèches opzetten. Dat dit in Zweden nu allemaal standaard is geeft wel aan hoe ver dit bedrijf zijn tijd vooruit was.Er is nu bijna niemand meer in Zweden die geen paar Tretorns in de kast heeft staan en wereldwijd staan deze laarzen nu vooral bekend om hun kwaliteit en comfort.

Tretorn – zoveel meer dan een rubberen laars

Het meest bekende paar Tretorns is misschien wel de Nylite. Dit model uit 1967 werd destijds gelanceerd als de eerste luxe sportschoen. Deze witte schoenen met hun donker blauwe vleugels en rubberen zolen zijn recent opnieuw gelanceerd in 8 mooie kleuren.Maar Tretorn is veel meer dan alleen rubberen laarzen en sportschoenen. Bij Tretorn kan je terecht voor een groot aantal laarzen, veterlaarzen, veterschoenen en sneakers. Het meest gebruikte materiaal bij Tretorn is hoge kwaliteit rubber, maar je vind hier dus ook sneakers in de meest klassieke kleuren zoals wit, zwart, blauw en grijs die mooi gecombineerd kunnen worden met bijvoorbeeld een spijkerbroek voor een casual look.De rubberen laarzen van Tretorn zijn in hoge en lage schacht verkrijgbaar en in aparte kleuren verkrijgbaar zoals helder geel, licht roze en turkoois en groen.

Tretorn – online bij Footway

Bij Footway kan je kiezen uit een groot assortiment schoenen en laarzen van deze Zweedse fabrikant. Laarzen en vrijetijdsschoenen zijn er voor dames en heren in alle mogelijke kleuren. De laatste tijd zijn rubberen laarzen hun stoffige imago definitief kwijtgeraakt en met alle mooie modellen en kleuren van Tretorn loop je helemaal met de trend mee op deze comfortabele laarzen.

Winkel makkelijk bij Footway en wij zorgen ervoor dat je je nieuwe paar Tretorns snel in huis hebt.

Posts about Tretorn
A
Amber -
M
mascha baay -
Show more posts
Bo Black
Nicole Black
KORTING
Meadow Black
KORTING
KORTING
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
KORTING
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 3

137 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK