Twist & Tango, Schoenen

35 zoekresultaten

Twist & Tango – creëer je persoonlijke stijl

Het Zweedse merk Twist & Tango is zeer populair geworden dankzij de stijlvolle en tegelijkertijd vrouwelijke ontwerpen. Naast een groot aanbod aan trendy kleding biedt Twist & Tango ook prachtige schoenen aan. Hier kun je vrouwelijke schoenen vinden die zowel stijlvol als creatief zijn. Het is niet moeilijk om je eigen, persoonlijke stijl te creëren met een paar Twist & Tango aan je voeten. Dat Twist & Tango een Zweeds modebedrijf is, merk je duidelijk aan de strakke, Scandinavische ontwerpen. De schoenen worden gemaakt van goede materialen zoals echt leer en suède.

Twist & Tango – zo begon het allemaal

In het midden van de jaren '90 werd het nu zo populaire merk Twist & Tango opgericht. Met als visie - het creëren van schoenen en kleding met een simpel en tegelijkertijd modern design - begon het merk haar groei. Om je eigen, persoonlijke stijl uit te kunnen drukken heb je schoenen en kleding nodig die vrij simpel zijn, maar samen iets unieks creëren. Een paar van de speerpunten van Twist & Tango zijn “leuk, simpel en vrouwelijk”. Twist & Tango richt zich op een breed publiek, vrouwen die van mode houden, en daarnaast vecht het bedrijf voor een duurzaam productieproces waar men rekening houdt met het milieu en de sociale verantwoordelijkheid.

Twist & Tango, schoenen voor ieder moment

Een groot voordeel van de schoenen van Twist & Tango is dat je gemakkelijk je individuele stijl kunt creëren. Door een paar mooie, moderne en stijlvolle schoenen van het merk uit te kiezen, kun je vervolgens zelf persoonlijke componenten in de vorm van sieraden, kleding en accessoires toevoegen. Bij ons kun je kiezen uit verschillende modellen schoenen die bij je persoonlijke stijl en smaak passen. De materialen die Twist & Tango vaak gebruiken voor hun schoenen zijn echt leer en suède, materialen die, hoe ouder ze worden, meer karakter krijgen en die je gemakkelijk kunt verzorgen met behulp van impregneringsspray en een borstel.

Twist & Tango hier online bij Footway

Ben je op zoek naar een paar mooie en trendy schoenen van hoge kwaliteit? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hier bij Footway kun je op een snelle en makkelijke manier online winkelen voor nieuwe schoenen van Twist & Tango. Als je online shopt is het makkelijker om overzicht te houden over de prijzen en het aanbod. Wij hebben meerdere schoenmodellen van Twist & Tango, zodat je jouw perfecte paar vast en zeker kunt vinden. Heb je vragen? Laat dan zeker iets van je horen, we helpen je graag!

Pagina 1 van 1

35 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK