U.s. Polo Assn Schoenen Online

32 zoekresultaten

De pk’s onder de schoenen met de schoenen van US POLO ASSN

Na de oprichting in 1890 in Amerika, werd US Polo Assn al snel een populair merk met trendy producten. Het heeft sinds de oprichting de verkoop en bekendheid in veel landen over de hele wereld gekregen. Het bedrijf is geïnspireerd door de klassieke polo sport en het bekende logo is te vinden op al hun producten zoals kleding, schoenen, handtassen en accessoires. De US Polo Assn heeft een zeer brede collectie van modellen, kleuren, materialen en texturen. Je kan schoenen vinden voor elke mogelijke gelegenheid, van sportieve sneakers en laarzen tot schoenen die passen bij een luxueus diner. Met zijn klassieke, maar toch modieuze stijl zijn US Polo Assn schoenen iets wat de meesten van ons zouden dragen.

Verzorgtips voor je US POLO ASSN schoenen

Leer is een materiaal wat veelvuldig wordt gebruikt bij de modellen van Us Polo Assn. Dit materiaal vraagt dan ook net een beetje echte liefde van de drager. Voor het gebruik van de schoenen, kun je ze het best impregneren zodat ze beter bestand worden tegen vuil en vocht. Door regelmatig de schoenen te behandelen behoudt je een mooie schoen. Suede is een materiaal dat vaak gebruikt wordt bij schoenen en laarzen. Behandel deze met een speciale impregneer spray ontworpen voor suède materiaal om de schoenen langer mooi te houden en ze beter bestand te maken tegen alle weersomstandigheden. Het reinigen van de schoenen doe je met een vochtige doek.

Iedereen wilt een paar US POLO ASSN schoenen in zijn kast

Door de klassieke en toch modieuze stijl van de modellen is het een zeer geliefd merk onder de schoenen. Veel kleuren zoals bordeaux rood, blauw, donkergroen vallen goed in de smaak van de dragers van de schoenen. Casual schoenen zijn echt een must voor je garderobe. De US Polo Assn laarzen in zowel de enkel variant als de hogere variant zijn modellen die je gemakkelijk kunt matchen met een paar stijlvolle jeans, een simpel shirt en eventueel een klassiek colbert. Door de polo geïnspireerde collectie is de schoen geschikt voor alle gebeurtenissen en alle weersomstandigheden.

Bestel online je USS POLO ASSN schoenen bij Footway

Bij Footway kun je makkelijk online winkelen in onze overzichtelijke website. Een zeer uitgebreid assortiment zorgt ervoor dat je altijd wel de juiste schoenen voor jezelf, je partner of een ander gezinslid kunt vinden. Laag geprijsde schoenen welke ook nog eens snel geleverd worden vanuit ons eigen magazijn!

Mia Black
EEN PAAR OVER
Cuper Blue
EEN PAAR OVER
Dottie
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 1

32 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK