Ugg Schoenen Online

247 zoekresultaten

Ugg Australia - schoenen met een relaxte stijl

Een paar schoenen van Ugg Australia zijn een symbool voor een ontspannen en tegelijkertijd actieve surfstijl. Gemaakt om lief te zijn voor surfvoeten en ze te ontlasten. Ze hebben de wereld als een storm veroverd en tegenwoordig maakt Ugg Australia niet alleen de klassieke schapenvacht boots, maar ook slippers, pumps, winterboots en kinderschoenen.

Ugg Australia - uit Australië, Nieuw Zeeland of Amerika?

Er wordt beweerd dat het type schapenvacht boots dat wij Uggs noemen, uit zowel uit Nieuw Zeeland als Australië komt. Discussies kunnen er wild aan toe gaan, maar het is in ieder geval duidelijk dat het merk Ugg Australia werd opgericht door een Australische surfer genaamd Brian Smith, die gedurende de jaren '70 aan de Amerikaanse westkust woonde, waar de surfcultuur erg groot was.

Schapenvacht laarzen bedoeld voor surfers namen de modewereld over

Het mooie van een paar Uggs is dat, wanneer ze gemaakt zijn van schapenvacht, ze zowel je voeten warm houden als het koud is en zorgen voor genoeg ventilatie om je voeten niet vochtig en warm te laten worden als het warm is. Ze worden dus het hele jaar door gebruikt, vooral door surfers over de hele wereld. Toen Uggs in de 20e eeuw een mode-ding werden, verspreidden ze zich snel over de hele wereld en tegenwoordig kun je ze zien bij mensen die comfortabele en tegelijkertijd mooie schoenen willen hebben. Vandaag de dag maakt Ugg Australia niet alleen de klassieke schapenvacht laarzen met zachte wol aan de binnenkant, maar ook alles van winterlaarzen tot houten klompen. De comfortabele en casual stijl van de schoenen kun je echter wel bij alle modellen terug zien.

Verzorg je Uggs

Als je wilt dat je Uggs water en vuil afstoten, en daardoor langer droog en comfortabel blijven, dan is het belangrijk om ze te impregneren, voor gebruik en ook af en toe gedurende een seizoen. Op die manier blijven ze langer mooi.

Ugg Australia online bij Footway

In het grote assortiment van Footway kun je een brede selectie aan Ugg Australia vinden, met alles van mooie sleehakken en slippers tot winterboots en de klassieke Uggs. We hebben zelfs kinder-Uggs! Wanneer je je schoenen bestelt, kun je je verheugen op een snelle levering. Winkel eenvoudig bij Footway!

Posts about UGG
Anonymous -
Sandy Lang, Gids -
Show more posts
Dalla Natural
KORTING
Harlow Black
KORTING
Trina Nude
KORTING
Calla Arroyo
KORTING
M. Scuff Black
KORTING
Tamara Chestnut
KORTING
Niels Ii Dove
KORTING
Calla Black
KORTING
Raquel Black
KORTING
Melissa Black
KORTING
Scuff Chestnut
KORTING
Scuff Espresso
KORTING
Kristin Black
KORTING
Tye Black
KORTING
Dalla Dusk
KORTING
Janie Blk
KORTING
Pagina 1 van 5

247 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK