Ulle Schoenen Online

26 zoekresultaten

ULLE schoenen voor warme voeten in huis

Koude vloeren in huis met de aankomende koude dagen is vreselijk voor je voeten. Lekker op de bank zitten met een warme badjas of pyjama maar dan koude voeten hebben. Gelukkig heeft Ulle daarvoor de geschikte oplossing. De Ulle pantoffel. Heerlijk warm zittende pantoffels voor de koude dagen binnenshuis. Mooie designs in verschillende kleuren zitten in hun collectie. Zo zorgen ze ervoor dat er altijd wel een mooi model voor elke kou kleum te vinden is. Een model met een dichte hak of eentje met een open hak, egale varianten of een mooi vrouwelijk model met bijvoorbeeld een roos erop is allemaal te verkrijgen.

Tips voor het behoudt van je ULLE schoenen

De pantoffels van Ulle zijn natuurlijk gemaakt om binnenshuis te dragen. Ze zijn daarom niet geschikt om alle weersomstandigheden welke wij tegenkomen te trotseren. Bij het wakker worden kan je deze mooie, warme modellen lekker aan trekken voor heerlijk warme voeten maar wel binnenshuis. Krijg je eventueel een vlekje of vuil op je mooie pantoffel, neem dan een vochtige en schone doek, haal deze over de vlek en vervolgens laat je ze goed drogen aan de open lucht. Dus niet bij een warmtebron of in de zon, maar gewoon makkelijk in de open lucht.

Stijlvol binnenshuis met de schoenen van ULLE

Niet alleen warme voeten zijn echt een genot om te hebben, de Ulle schoenen zijn dat ook. Ze hebben prachtige exemplaren ontworpen om zo lekker in huis warme voeten te krijgen en houden. De pantoffels zijn voorzien van een goede zool met grip om zo te voorkomen dat je uitglijdt over je koude vloer. Mooie stoffen en patronen geven de pantoffels van Ulle een extra dimensie en mooi uiterlijk. Want ook al zit je binnen in huis, het is toch wel prettig als je een mooie pantoffel aan je voeten hebt die ook nog eens lekker warm is.

Online bij Footway de ULLE schoenen

Brr wat een koude vloer in je huis. Niets is vervelender om koude voeten te hebben. Gelukkig hebben wij bij Footway de pantoffels van Ulle in ons uitgebreide assortiment. Diverse modellen, kleuren en maten zijn bij ons allemaal op voorraad! Doordat Footway een makkelijk en overzichtelijke website heeft, kun je makkelijk verder kijken in ons grote merk assortiment. We hebben zoveel merken tegen lage prijzen dat er echt iets voor je bij moet zitten. Footway bezorgt vanuit ons eigen grote magazijn, waardoor je bestelling zo bij je thuis is.

Pagina 1 van 1

26 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK