Umbro, Schoenen

4 zoekresultaten

Umbro - Een bekende naam in de voetbalwereld

Als je een liefhebber van voetbal bent, dan heb je vast en zeker de naam Umbro wel een gehoord. Umbro maakt onder andere sportkleding, bescherming en voetballen. Als je vroeger op voetbal hebt gezeten, of misschien nog steeds voetbalt, dan ben je wellicht als in een contact gekomen met het merk. Je kunt bij Umbro terecht voor al je voetbalspullen en natuurlijk ook voor schoenen.

Umbro - Geïnpireerd door het Engelse voetbal

Harold Humphrey was getuige van de voetbalwedstrijd tussen Bolton en West Ham, in 1923 in het toen nog nieuwe Wembley Stadium. Na de wedstrijd was voetbal niet meer gewoon een populaire sport, maar de Engelsen raakten helemaal geobserdeerd met het voetbal en Harold liet zich hierdoor inspireren tot het willen maken van zijn eigen producten. Een jaar later werd Umbro opgericht en de rest is geschiedenis.

Umbro-schoenen voor een casual look

Ben je iemand die houdt van een sportieve look? Dan zijn de schoenen van Umbro echt de moeite waard om eens te bekijken. Je kunt ze dragen onder een spijkerbroek met een t-shirt voor een lekkere casual look, maar je kunt ze ook gewoon bij andere kleding dragen. Hou je bijvoorbeeld van het dragen van een mooi pak, maar wil je niet té gekleed voor de dag komen, dan kun je een paar sneakers erbij dragen om het geheel meer casual te maken. In het assortiment van Umbro kun je zowel hoge als lage modellen vinden, dus er zit vast een model bij dat bij je in de smaak zal vallen. Hou je sneakers van Umbro schoon door ze af en te borstelen of af te vegen. Als je dit af en toe doet, dan heb je langer plezier van je nieuwe schoenen.

Umbro-schoenen online bij Footway

Je kunt hier bij ons mooie schoenen van Umbro vinden. We hebben verschillende modellen om uit te kiezen, dus er zeker wat voor je bij. Bekijk het assortiment maar eens en ontdek je nieuwe favorieten. We vinden het belangrijk dat je makkelijk bij ons kunt winkelen, dus we hebben geprobeerd om de shopervaring zo makkelijk mogelijk te maken. We hebben zoekfilters op onze site voor als je op zoek bent naar een specifiek model en je kunt gewoon winkelen wanneer het jou uitkomt. Geen openingstijden om rekening mee te houden en je kunt lekker shoppen vanuit je luie stoel. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We helpen je graag verder.

EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
EEN PAAR OVER
Milton
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 1

4 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK