Under Armour, Schoenen

31 zoekresultaten

Under Armour – De bescherming voor jouw voeten!

De schoenen die worden gedragen door sportliefhebbers, bergbeklimmers en witte boorden maken nu deel uit van de collectie bij Footway. Under Armour staan bekend om hun duurzaamheid toch een verfijnde look. Nooit eerder zijn visuele esthetiek en rustieke kracht zo goed samengegaan. Handgemaakt met exotische en authentieke materialen, Under Armour zal de perfecte bescherming voor jouw voeten zijn.

Het verhaal achter Under Armour

Kevin Plank, de aanvoerder van een voormalig speciaal team van het footballteam van de University of Maryland, begon zijn schoenenzaak in 1996 vanuit zijn grootmoeders kelder in Washington DC. Zijn merk kwam in de schijnwerpers te staan nadat Jeff George, de quarterback van de Oakland Raiders, Under Armour kleding aantrok. Under Armour boekte immense successen toen Warner Brothers hen contracteerde om kleding in twee speelfilms aan te leveren. Kevin Plank en zijn bedrijf hebben sindsdien nooit meer achterom gekeken. Nu zijn ze een toonaangevend merk voor sportschoenen, evenals andere vormen van kleding.

Under Armour – alles wat je wilt

In de waarste zin van het woord, Under Armour is voor iedereen. Hun aanbod van schoenen is een ongekend. Of je nu schoenen nodig hebt voor het sporten, een informele vrije dag, of wanneer je een wandeltocht in de bergen hebt gepland, ze hebben altijd iets voor je. Het is extreem zeldzaam dat je stijl en comfort met zelfde oplossing krijgt. Under Armour – alles wat je wilt!

Under Armour bij Footway

Je vindt de producten van Under Armour bij Footway, in verschillende maten, vormen, en prijsklassen. Mannen, vrouwen en kinderen, iedereen zou een keer de schoenen moeten proberen. Geniet nu van supersnelle verzending en thuislevering. Geef ons een kans, we zijn er zeker van dat je daarna niet verder hoeft te kijken.

Pagina 1 van 1

31 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK