Underground England, Schoenen

3 zoekresultaten

Underground England – geïnspireerd door de punkcultuur

In het trendy gebied Soho in Londen verzamelen zich trendbewuste jongeren uit alle hoeken van de wereld. Ze willen graag hun outfits vernieuwen, of gewoon over muziek en de punkcultuur praten. Underground England is hét merk waar het om draait. Ze hebben unieke en populaire schoenen die verbanden hebben met de punkscene. Modellen als Creepers en Winklepickers zijn door de jaren heen groot geworden. Punk was niet alleen populair in het midden van de jaren '70. Een hele nieuwe generatie jongeren waarderen de punk van nu en de punk van toen. En die willen er natuurlijk ook graag uit zien als een punker.

Underground England schoenen - verboden voor lange neuzen

De schoenmodellen die Underground England in het assortiment heeft hebben de oude klassiekers als basis, maar bij Underground England hebben ze die modellen omgebouwd om in de cultuur van nu te passen. De naam van het model Creepers komt van de woestijnlaarzen van de Engelse soldaten die ze met zich meedroegen toen het tijd was om een dame te bezoeken. Winklepickers hebben hun naam te danken aan de populaire overklasse in de jaren 1300. Een smalle schoen met lange en smalle neus. Hoe hoger je status was, hoe langer de neus van de scoenen was. Uiteindelijk werd de neus zo lang dat er niet meer op de schoenen gelopen kon worden. En lange schoenen werden toen ook verboden. Gelukkig zijn er nu geen wetten meer die zeggen dat lange schoenen niet gedragen mogen worden.

Undergorund England- vertegenwoordig jouw stijl!

Underground England heeft door de jaren heen samen gewerkt met bekende mersen in de modebranche. Zoals bijvoorbeel Karl Lagerfeld, Mugler, Izzue en Ashish. Innovatieve inspiratie is de drijfkracht achter het merk. Nieuwe mensen en samenwerkingen zorgen voor nieuwe modellen en een uniek design. Klassieke stijlen voor de meer gedurfde en opvallende looks zijn verkrijgbaar in het assortiment van Underground England. Hou jij van opvallen? dan moet je echt een paar coole schoenen met felle kleuren en aparte patronen kiezen. Vertegenwoordig jouw stijl!

Underground England online bij Footway

Wanneer je schoenen koopt bij Footway, kun je lekker voor de computer gaan zitten met een kopje koffie en over de site navigeren en kijken welke schoenen tot je favorieten behoren. Bekijk de afbeeldingen en kijk wat er bij jouw outfit past. Of misschien kun je je laten inspireren door de mooie schoenen van Underground England?

Koopjeshoek
Pagina 1 van 1

3 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK