United Nude, Schoenen

39 zoekresultaten

Uniek en eigentijds in 1 design merk, UNITED NUDE

United Nude is een schoenen merk dat is opgericht door de Nederlandse architect Koolhaas en de Engelsman Clark. Clark is een lid van de bekende en beroemde Britse schoenmakersfamilie, de Clarks. Een architect die schoenen ontwerpt moet te herkennen zijn aan hun design. En dat is zeker het geval voor de laarzen en schoenen van United Nude. De liefde van Koolhaas voor hoge hakken is ook bij veel modellen terug te vinden. United Nude schoenen zijn dus heel bijzondere en unieke schoenen. Het zijn echte designer schoenen. Goedkoop zijn dat soort design schoenen nooit, maar de collectie van United Nude schoenen is goed betaalbaar.

Tips voor de verzorging van je designs schoenen van UNITED NUDE

Er is veel aandacht besteed aan je United Nude schoenen door de mannen achter dit merk. Daarom is het ook geheel niet onbelangrijk dat je zelf af en toe wat aandacht aan je mooie schoenen besteed door ze op de juiste manier te verzorgen. Impregneer ze met een goede spray en houdt je leer soepel en zacht door ze regelmatig met een goed leervet te behandelen. Goed laten drogen en je kan er weer tegenaan.

Bijzondere schoenen UNITED NUDE

Het innovatieve van United Nude schoenen zit hem niet alleen in het design, maar ook in de ontwerpen van de schoenen en laarzen. Er wordt regelmatig gebruik gemaakt van onconventionele materialen als koolstofvezel en zachte soorten kunststof. Iedere United Nude schoen is een waar kunstwerk. United Nude komt ieder seizoen met nieuwe opvallende en unieke schoenen. Die enig staan onder bijvoorbeeld een mooie jeans en net het af effect geven aan je outfit. Vaak zijn het heel vernieuwende en revolutionaire schoenen welke United Nude uitbrengt. Maar het schoenmerk wil ook klassieke ontwerpen behouden. Schoenen die over tientallen jaren nog steeds populair zijn en die je overal en altijd kan dragen.

UNITED NAKED online bij Footway

Regent het keihard en blijf je liever binnen of is het zulk mooi weer dat je liever lekker op het strand zit in plaats van dat je door de stad aan het slenteren bent naar een paar gave schoenen van bijvoorbeeld United Naked? Kijk dan een online op de site van Footway. De site is overzichtelijk en biedt een groot assortiment aan merk schoenen aan. En het fijne is, het is allemaal op voorraad voor een lage prijs en na bestelling zo bij je thuisbezorgd.

Posts about United Nude
Marnix Buijs, Gids -
Show more posts
Fold Mid Ash
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 1

39 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK