Unstitched Utilities, Schoenen

3 zoekresultaten

Unstitched Utilities - Vegan vriendelijke schoenen

Als jij iemand bent die graag een paar schoenen aanschaft die lang meegaan dan ben je hier bij Unstitched Utilities zeker aan het juiste adres. De focus van het merk ligt niet alleen bij het maken van mooie schoenen, maar ook bij goede werkomstandigheden voor de makers van de schoenen en dat de schoenen vegan vriendelijk en duurzaam zijn.

Unstitched Utilities schoenen - Voordelen voor iedereen

De oprichters van het merk Unstitched Utilities zijn drie vrienden met een liefde voor design, mode en menselijk ideaal. Ze besloten om samen een schoenenmerk te beginnen waar de focus ligt op mooie schoenen die niet alleen fijn zouden zijn voor de drager, maar ook voor de makers van de schoenen en de natuur. Op die manier is Unstitched Utilities ontstaan.

Unstitched Utilities - Voor je voeten en je ziel

Met een paar schoenen van Unstitched Utilities haal je niet alleen mooie schoenen in huis, maar je draagt ook een steentje bij aan het milieu. De schoenen zijn vegan vriendelijk en het merk werkt voor goede werkomstandigheden voor hun schoenmakers. Prettig voor je voeten en je ziel! In het assortiment kun je verschillende modellen vinden die je op allerlei manieren kunt combineren. Kies uit hoge of lage sneakers in een discrete of felle kleur. De fel gekleurde sneakers staan leuk bij een effen outfit voor een mooie accent en de discretere kleuren kun je vrijwel overal onder dragen. De keuze is aan jou!

Unstitched Utilities-schoenen online bij Footway

Hier bij Footway hebben we veel verschillende merken en modellen schoenen in ons assortiment. Van hakschoenen tot sandalen en sportschoenen. Noem maar op. Er zijn schoenen te vinden voor elke gelegenheid en voor elke smaak en stijl is er wel een paar te vinden. Als je houdt van een paar leuke sneakers, dan moet je zeker eens naar de schoenen van Unstitched Utilities kijken. Heb je hulp nodig bij het vinden van een paar mooie nieuwe schoenen? Laat ons dat dan weten door contact op te nemen met onze klantenservice. Mocht je op zoek zijn naar een bepaalde kleur of een specifiek model, dan kun je altijd gebruik maken van de handige filteropties op onze site. We vinden het belangrijk dat je bij ons een leuke winkelervaring hebt en helpen je graag bij het vinden van je droomschoenen. We hopen dat je zult slagen hier bij Footway!

Pagina 1 van 1

3 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK