Vans Schoenen Online

317 zoekresultaten

Vans – de klassieke skateboard schoenen

Het Amerikaanse merk Vans maakt en verkoopt al sinds 1966 deze klassieke skateboard schoenen. Vandaag de dag is het merk een wereldwijd succes en zijn ze wereldberoemd geworden om de lage schoenen in alle mogelijk kleuren en prints met de typerende dikke zool. En gelukkig zijn het niet alleen meer de skateboarders die deze schoenen kunnen dragen.

De karakteristieke “wafelzool” werd speciaal ontwikkeld om betere grip te krijgen op het skateboard en deze schoenen werden snel na introductie een gewild item van alle skateboarders in Huntington Beach en op vele andere plaatsen in Californië.

Vans – bescheiden start

In 1966 richten de 2 broers Paul en Jim Van Doren samen met 2 zakenpartners het bedrijf Vans op. Op de eerste dag verkoopt het team 12 paar schoenen die allemaal dezelfde dag worden gemaakt en later die dag worden opgehaald en betaald. De eerste trouwe klanten van Vans zijn dan geboren!.Met deze mond-op-mond reclame voor de perfecte skateboard schoen gaat het hard met het succes van Vans en in 2011 viert het bedrijf een omzet van 1 miljard dollar. Het bedrijf blijft hun harde kern fans meer dan trouw door te investeren in de Vans Warped Tour, een festival gericht op sport en muziek en in de bouw van overdekte skateboard locaties om de jeugd te blijven motiveren actief bezig te zijn.Kristen Stewart (Twilight Saga) wordt vaak gezien met de klassieke zwart-wit geblokte Vans en alle bandleden van Metallica hebben ondertussen hun eigen sneaker ontworpen.

Vans – stijltips en onderhoud

Oldschool sneakers zijn helemaal terug van weggeweest en schoenen van Vans passen perfect bij deze trend. Het meest bekende model zijn de slip-ons en deze zijn in een regenboog van kleuren en prints verkrijgbaar bij Footway.De slogan van Vans is ‘Off the Wall’. Deze slogan uit de jaren ’70 betekent niks meer dan edgy en anders zijn. En bij Vans zijn ze altijd trouw gebleven aan deze slogan. Je zal zeker opvallen met deze mooie schoenen en je kan je nieuwe Vans combineren met vele accessoires van Vans, bijvoorbeeld een strak T-shirt of mooie rugzak. Voor elke stemming en garderobe is het perfecte paar Vans te vinden bij ons.Eventueel vuil kan je het beste verwijderen met een vochtige doek en een mild reinigingsmiddel. Laat je Vans aan altijd de lucht drogen.

Vans – snel in huis met Footway

Bij Footway zijn er ruim 200 paar Vans op voorraad dus je hebt ruime keuze. Wij zorgen ervoor dat je je deze coole schoenen snel in huis hebt. Winkel lekker eenvoudig vanuit je woonkamer!

Posts about Vans
Northflix -
B
Bram -
Show more posts
U Old Skool Navy
KORTING
U SK8-HI Navy
KORTING
EEN PAAR OVER
Pagina 1 van 6

317 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK