Vibram Fivefingers, Schoenen

17 zoekresultaten

VIBRAM FIVEFINGERS schoenen voor veilige activiteiten

Wat een opvallende schoenen zijn dat toch van het merk Vibram Fivefingers. De naam van het merk zegt het al. De tenenlook van zijn duidelijk zichtbaar in de modellen. Het merk heeft schoenen ontwikkelt voor elke extreme situatie en sport. Bergsporten, wintersporten, watersporten, jacht, vissen, fietsen en nog meer diverse sporten zijn geschikt voor de modellen van dit merk. Maar ook werkschoenen, sportschoenen en noem het maar op hebben ze in hun assortiment. Ze hebben de technologie van jaren onderzoek en kennis in hun producten gestopt, zodat voor elke gelegenheid een speciale schoen met de juiste technologie is uitgebracht.

Tips voor langdurig plezier van je VIBRAM FIVEFINGERS schoenen

Niet alleen je voeten hebben rust na een dag van inspanning. Dat geldt ook voor je schoenen. Na je inspanning is het goed om je schoenen te laten rusten en drogen. Doe dit niet bij een warmtebron of in de zon, maar gewoon in de buitenlucht. Vuil verwijder je met bijvoorbeeld een zacht borsteltje, vochtig en schone doek en daarna laat je ze weer drogen.

Veiligheid, comfort maar toch in een mooi design met VIBRAM FIVEFINGERS schoenen

Vibram Fivefingers heeft zich voornamelijk gericht op de veiligheid en comfort in schoenen. Dat is te zien in de technologie wat ze hebben aangebracht in de sportschoenen, maar ook de werkschoenen wat voor extra veiligheid zorgt. Ondanks dat veiligheid en de technologie van de schoenen de prioriteit heeft bij het merk, hebben ze ook aandacht besteed aan het uiterlijk van de schoenen. Sowieso is het vijf tenige model echt een uniek model in zijn soort, maar ook de werkschoenen, hardloopschoenen en dergelijke zijn te verkrijgen in diverse modellen en kleuren samenstelling. Dus een veilige comfortabele schoen en ook nog eens mooi om mee gezien te worden, dat heb je zeker met dit merk.

Online bij Footway de VIBRAM FIVEFINGERS schoenen

Sportiviteit en veiligheid met de schoenen van Vibram Fivefingers. Een ruime collectie schoenen heeft dit merk uitgebracht met daarin al hun kennis van technologie voor de voet gestopt. Bij Footway hebben we behalve deze zeer uitgebreide collectie van Vibram Fivefingers, ook vele andere merk schoenen voor de sportieve voeten. Maar ook mooie pumps, laarzen, veterschoenen en nog veel meer. Allemaal voor een lage prijs te vinden op onze makkelijke en overzichtelijke website. Bestel snel je nieuwe schoenen online en wij zorgen ervoor dat we ze snel bij je thuisbezorgen vanuit ons eigen assortiment.

Pagina 1 van 1

17 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK