Whyred Schoenen Online

27 zoekresultaten

Whyred - minimalistisch en trendy

Het merk Whyred heeft als motto "A clean dressing under difficult circumstances" en is een merk dat kleding, schoenen en accessoires maakt geïnspireerd door muziek en kunst. Als je van unieke schoenen houdt dan is er genoeg te vinden in het assortiment van Whyred. Hun combinatie van eenvoud, trends en elegantie heeft ervoor gezorgd dat het merk de laatste jaren flink gegroeid is en hun stempel heeft achtergelaten in de Zweedse modewereld. Voor een paar unieke, eenvoudig maar toch stijlvolle schoenen van Whyred kun je hier bij ons terecht.

Whyred of toch Whyblue?

Whyred werd opgericht in 1999 door drie designers die de inspiratie voor de naam van het merk haalden uit een radio-interview met de kunstenaar Sven Xet Erixon, die tevens de oom was van de hoofddesigner Roland Hjort. Er werd hem de vraag gesteld wat zijn favoriete kleur was en hij antwoordde daarop met "rood" waarop hij vrijwel meteen de volgende vraag kreeg "waarom rood" en daarop antwoorde: "nou ja, blauw dan?". Dat bleef hangen in het geheugen van Roland en de naam van het merk was geboren. Whyred maakt eenvoudige, stijlvolle schoenen met een Scandinavische stijl en ze maken gebruik van materialen die voor alle situaties geschikt zijn. De minimalistische stijl is erg populair en de naam Whyred is dan ook een erg bekende naam in de Zweedse modewereld.

Whyred schoenen zijn stijlvol en klassiek

De verschillende materialen die Whyred gebruikt voor het maken van de schoenen zijn prima voor alle soorten omstandigheden en gelegenheden. De schoenen zijn modern, klassiek en hebben een minimalistische stijl. Je kunt de schoenen van Whyred goed combineren met eenvoudige, casual kleding zoals jeans en een trui, maar ze zijn ook geschikt om te dragen naar nettere gelegenheden zoals een zakenlunch of diner met vriendinnen. De eenvoudige en stijlvolle Scandinavische stijl is modern en klassiek en velen willen dan ook graag een paar mooie Whyred schoenen in hun collectie hebben.

Whyred schoenen online bij Footway

Met de schoenen van Whyred kun je alle kanten op. Ze zijn perfect om met verschillende soorten stijlen te combineren en zien er ook nog eens erg stylish uit. Hier bij Footway hebben we mooie modellen op voorraad waar je uit kunt kiezen. Naast Whyred hebben we ook duizenden andere modellen en veel andere bekende merken in ons assortiment. Je kunt bij ons online winkelen en hoeft dus geen rekening te houden met openingstijden of op een drukke zaterdag in de rij te staan in de winkel. Dus waar wacht je nog op? Welkom bij Footway!

EEN PAAR OVER
Ike Black
KORTING
Reed White
KORTING
Alma
KORTING
Walma
KORTING
Pagina 1 van 1

27 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK