Wolverine, Schoenen

11 zoekresultaten

WOLVERINE schoenen zijn de sterke outdoor schoenen

Wolverine is een Amerikaanse merk schoenen dat ruim 125 jaar geleden in Rockford, Amerika door de Duitse immigrant G.A. Krause werd opgericht. Kwaliteit stond toen, in 1883, al bovenaan bij het merk. Kraus wilde alleen schoenen maken van de beste materialen die beschikbaar waren. Deze Wolverine schoenen werden in eerste instantie voor arbeiders gemaakt, welke bijvoorbeeld werkten in de bouw en bij de constructie van wegen en spoorwegen. Wolverine schoenen zijn schoenen, laarzen en booties voor heren die enorm sterk zijn en ontworpen zijn voor outdoor activiteiten en voor werkzaamheden onder zware omstandigheden. Maar Wolverine schoenen zijn ook stoere herenschoenen die er stijlvol uitzien en heel comfortabel zitten. Dankzij het geavanceerde anti-shock systeem hebben Wolverine schoenen een geweldig goede demping. Een met veel technische kennis ontworpen constructie zorgen voor een bijzonder goed draagcomfort en wat ook nog een plaatje is voor het oog.

Onderhoud tips voor de WOLVERINE schoenen

Na een dag hard werken hebben niet alleen je voeten rust nodig maar ook je Wolverine schoenen. Het is belangrijk om na een dag inspanning de schoenen goed te laten luchten aan de open lucht. Niet bij een warmtebron of in de zon. Het is helemaal aan te raden om de schoenen af en toe af te wisselen met een ander paar. Zodat ze optimaal kunnen drogen en luchten. Behandel ze met regelmaat met een impregneerspray of een leervet om zo zorg te dragen dat je schoenen water,-en vuil afstotend worden.

Genot voor de voet en een streling voor het oog, WOLVERINE schoenen

De Wolverine 1000 Mile collectie is de meest legendarische serie schoenen van het merk. 1000 Mile schoenen zijn helemaal met hun tijd meegegaan. De 1883 is een andere bekende serie in de Wolverine lijn. Dit zijn boots die veel weghebben van werkschoenen, maar vooral als fashion statement gedragen worden. Sinds kort maakt Wolverine naast herenschoenen ook damesschoenen. Verwacht echter geen pumps. Wolverine damesschoenen zijn stoere outdoor schoenen. Ze hebben dezelfde kwaliteit als de andere Wolverine schoenen maar ze zijn meer op de vrouwenvoet gemaakt en deze Wolverine outdoor schoenen voor dames hebben wat lichtere vrouwelijke kleuren en patronen.

Online bij Footway WOLVERINE schoenen

De werkdag staat weer voor de deur en je kan wel een paar schoenen gebruiken die je elke minuut van deze dag erdoor heen sleept en je voeten een uitgerust gevoel geven. De collectie van Wolverine is zo’n collectie die ervoor zorgt dat je schoenen een genot zijn voor je voeten, maar ook voor het oog. En bij Footway hebben wij deze collectie voor een lage prijs, snel geleverd vanuit ons eigen magazijn en allemaal op voorraad!

Posts about Wolverine
Michiel -
Show more posts
Pagina 1 van 1

11 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK