Won Hundred, Schoenen

4 zoekresultaten

Won Hundred - ”scandi chic” een nieuwe trend

Heb je al eens gehoord van de nieuwe trend scandi-chic?Scandi-chic staat voor Scandinavian chic en is een uitdrukking om de minimalistische, Scandinavische stijl te beschrijven die veel in de SCandinavische landen gezien wordt. In het assortiment van Won Hundred kun je schoenen vinden met deze stijl.

Won Hundred-schoenen - Tijdloos design en duurzame schoenen

Won Hundred heeft haar basis in Kopenhagen en maakt schoenen met een combinatie van Scandinavische stijl en Internationale mode. Hun visie is om al hun producten, zowel kleding als schoenen, te voorzien van een hoge kwaliteit zodat de schoenen lang mee zullen gaan en niet gewoon een paar trendy schoenen zijn die je na één seizoen alweer de deur uit moet doen. Hou jij van de minimalistische, stijlvolle Scandi-chic stijl? Ga dan zeker eens kijken in het assortiment van Won Hundred.

Laat iedereen zien wie je bent met de schoenen van Won Hundred

Een tijdloos design zorgt ervoor dat je schoenen met veel verschillende looks en kledingstijlen kunt combineren. Met een paar schoenen van Won Hundred zit je dus altijd goed en kun je lekker combineren met de kleding die je al in de kast hebt hangen. In het assortiment van Won Hundred kun je onder andere mooie boots vinden. De boots hebben een hak en als je ze met een mooie spijkerbroek combineert krijg je een look die je altijd en overal naartoe kunt dragen. Als je liever gaat voor een wat stoerdere stijl dan kun je accessoires toevoegen zoals een leren tas met studs of een gave leren jas. Je kunt met de schoenen van Won Hundred alle kanten op, dus laat iedereen maar zien wie jij bent!

Won Hundred -schoenen online bij Footway

Bij Footway kun je veel verschillende merken en veel mooie modellen schoenen vinden. We hebben schoenen voor elke smaak en stijl en voor zowel mannen, vrouwen als kinderen in ons assortiment. Hier bij Footway kun je altijd bestellen wanneer je wil. Je hoeft geen drukke winkels te bezoeken en je hoeft ook geen rekening te houden met bepaalde openingstijden. Bij Footway is winkelen leuk en eenvoudig! We hebben een breed assortiment aan merken en modellen en we hopen dan ook dat je een paar kunt vinden dat bij je past. Bekijk maar eens het assortiment van Won Hundred. Tussen de vele prachtige modellen zul je vast en zeker een model vinden dat bij jou en jouw stijl past. Mocht je verder vragen hebben dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Grass
KORTING
Iza
KORTING
Three
KORTING
Versus
KORTING
Nieuw binnen
Grass
KORTING
Iza
KORTING
Three
KORTING
Versus
KORTING
Koopjeshoek
Three
KORTING
Pagina 1 van 1

4 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK