Wrangler, Schoenen

72 zoekresultaten

WRANGLER schoenen voor een veelzijdige smaak

Het merk Wrangler ontstond in de Tweede Wereldoorlog. De eerste Wrangler Jeans werden gemaakt door Bernard Lichtenstein van het Amerikaanse bedrijf Blue Bell. Lichtenstein was een Poolse kleermaken en emigrant uit Lodz. In zijn nieuwe thuis haven Amerika maakte hij kleding voor cowboys. Bernard Lichtenstein was goed geïntegreerd gezien. En dat was wel te merken aan zijn bijnaam Rodeo Ben. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een wereldwijd merk en is het merk ook uitgebreid met onder anderen de schoenencollectie. Wrangler schoenen zijn mooie schoenen en laarzen van prima kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Onderhoud tips voor een lange levensduur van je WRANGLER schoenen

Behandel ze met een impregneerspray alvorens je de eerste stap ermee gaat zetten. Zo voorkom je dat er vuil en vocht in de materialen trekt, hetgeen voor vlekken gaat zorgen. Altijd op minimaal 20 centimeter afstand spuiten en de schoenen goed laten drogen. Bij leren schoenen behandel je deze met een goede leervet. Smeer de schoenen in met een leervet, laat het intrekken voor een aantal minuten en vervolgens masseer je het vet met een schone doek in de schoenen. Doe je dit regelmatig, dan zal je merken dat je schoenen veel langer meegaan.

Van denim tot geweldige schoenen WRANGLER

Wrangler mag dan vooral bekend zijn om zijn broeken en denim kleding, ze hebben ook een grote collectie schoenen voor zowel dames als heren. In Nederland zijn deze schoenen minder bekend, maar dankzij de grote internationale online schoenenwinkels zoals Footway, komt daar steeds meer verandering in. Het aanbod aan Wrangler schoenen is bijzonder groot. Het concern maakt zoals je mag verwachten sneakers, booties, laarzen en andere stoere schoenen. Behalve de stoere schoenen zijn er ook pump, ballerina’s, sandalen en schoenen met een hak. Wrangler bereikt hiermee een groot publiek en zeg nou zelf, een Wrangler schoen is echt een aanwinst voor je garderobe.

Online bij Footway WRANGLER schoenen

De keuze is reuze. En dat geldt zeker bij Footway. Tientallen merk schoenen in ons assortiment en allemaal op voorraad. Lekker makkelijk en overzichtelijk te bekijken en te bestellen en dat allemaal voor een lage prijs! Niet alleen stoere Wrangler schoenen voor hem en haar, ook diverse andere stoere merk schoenen, pump, ballerina’s, moonboots en nog veel meer is er te verkrijgen in onze online shop. Dus selecteer je favoriete schoen, bestel hem en voor je het weet zijn ze bij je thuisbezorgd.

Creek Tan
KORTING
Creek 24 Tan
KORTING
EEN PAAR OVER
Creek Tan
KORTING
EEN PAAR OVER
Racer
KORTING
Churlish
KORTING
Pagina 1 van 2

72 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK