Shepherd
Shepherd
Henrik Oiled Antique
59
inclusief btw
Beperkte voorraad

Klantgegevens

Volgens 9765 klanten vallen Shepherd normaal uit

Klein

Normaal

Groot

Productomschrijving

Afdeling:

Gebruiksgebied:

Gevoerd

Categorie:

Kleur:

Bruin

Buitenmateriaal:

Leer

Binnenmateriaal:

Wol

Zool:

Leer

Merk:

Artikelnummer:

13627-00

Shepherd Henrik Oild Antique


Houd je voeten het hele jaar warm met een paar zachte Shepherd Henrik Oild Antique sloffen. Deze hele mooie pantoffels van suède en schapenwol hebben een luxe ogende buitenzijde en heerlijk warm schapenwol aan de binnenzijde. Het merk Shepherd is bij velen de eerste keuze als het gaat om pantoffels van de beste materialen en van de hoogste kwaliteit.

De goede eigenschappen van schapenwol


Schapenwol wordt al eeuwenlang voor uiteenlopende doeleinden gebruikt. Dat is niet voor niets want het materiaal heeft veel goede eigenschappen. Voor een belangrijk deel zijn die eigenschappen te verklaren door de aanwezigheid van lanoline, het natuurlijke vet in schapenwol. Het maakt de wol op natuurlijke wijze antibacterieel en heeft ventilerende eigenschappen. Daarnaast is schapenwol ook lekker warm en zacht.

Mooie en zachte pantoffels


Het mooie ontwerp van deze Shepherd pantoffels zorgt ervoor dat je pantoffels nergens misstaan. Pantoffels die zo lekker aan je voeten voelen als dit paar kom je niet snel tegen en je zult ze waarschijnlijk lang en veel dragen. Wat is er ook lekkerder als je net uit bed opstaat of thuis komt na een dag lang werken?

Extra lanoline


Shepherd Henrik pantoffels zijn gemaakt van echt suède en schapenwol en hebben daarom geen bijzondere verzorging nodig. Schapenwol is van nature antibacterieel en zal daarom vanzelf fris en schoon blijven. Wij raden wel aan om ze af en toe te luchten in de buitenlucht. Eventueel kun je er ook voor kiezen om de pantoffels in te smeren met natuurlijk wol vet of lanoline.
Laat meer zien

Help anderen, deel je mening

Er zijn nog geen berichten uit uw land. Wees de eerste!

Berichten in andere talen

J
jennie wallin
Vertalen
P
Patricia
Vertalen
A
alexhb@live.se
Vertalen
Show more posts

28574 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK