Tretorn
Tretorn
Wings Neo Black
58
(€ 69)
inclusief btw

Klantgegevens

Volgens 6436 klanten vallen Tretorn normaal uit

Klein

Normaal

Groot

Productomschrijving

Afdeling:

Gebruiksgebied:

Gevoerd, Waterdicht

Categorie:

Kleur:

Zwart

Buitenmateriaal:

Rubber

Binnenmateriaal:

Stof

Zool:

Rubber

Hakhoogte:

3,5 cm

Schacht hoogte:

20,5 cm

Schacht wijdte :

33 cm

Merk:

Artikelnummer:

22943-00

Tretorn Wings Neo Black


De naam Wings past goed bij deze rubberen laarsjes van Tretorn. Waarom? Nou, omdat de schacht om te vouwen is als een vleugel om extra bewegingsruimte te geven. Dit zijn handige en doordachte laarzen die het concept regenlaars naar een hoger niveau tillen dankzij het slimme en functionele ontwerp.

Slimme functionaliteit


Deze regenlaars is geïsoleerd met neopreen en is daarom geschikt voor temperaturen tot -10 graden Celsius. De laars is tot aan de zachte schacht waterdicht. Bovendien is de laars voorzien van een stevige zool met profiel dat een goede grip geeft in gladde omstandigheden. Met de lus aan de achterzijde is de laars eenvoudig uit te trekken.

Vernieuwend design


Aan rubberen laarzen valt niet zoveel te vernieuwen zou je denken, maar toch heeft Tretorn dat gepresteerd. Tretorn is een merk dat uitgaat van klassieke ontwerpen en een Scandinavische stijl, maar weet deze ook te vernieuwen. Ook kwaliteit staat bij Tretorn hoog in het vaandel en je hebt dan ook de garantie dat je lang van deze laarzen zult kunnen genieten. De Wings is uitgebracht als een middelhoog model met een schachthoogte van 20,5 cm.

Verzorgingstips


Deze rubberen laarzen hebben niet veel verzorging nodig. Wij raden aan om ze, als je ze een tijd niet gebruikt, op een droge en donkere plek te bewaren. Eventueel vuil is eenvoudig te verwijderen met een vochtig doekje want ze zijn waterbestendig. Als ze aan de binnenzijde ook nat zijn geworden drogen ze sneller met krantenpapier. Laat ze niet opdrogen in de felle zon.
Laat meer zien

Help anderen, deel je mening

R
Rosa Grietje
M
Marije, Footway

Dank voor het delen van deze info! :smiling_face_with_three_hearts:

0
A
Amber

Berichten in andere talen

S
Sofia Gustavsson
Vertalen
H
Hanna, Footway

Hej! :slight_smile: Ca 24,1cm.

Vertalen
0
Show more posts

28574 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK