Rieker
Rieker
Z7984-14 14 Ocean
50
(€ 59)
inclusief btw

Klantgegevens

Volgens 9180 klanten vallen Rieker normaal uit

Klein

Normaal

Groot

Productomschrijving

Afdeling:

Categorie:

Kleur:

Bruin

Buitenmateriaal:

Kunststof

Zool:

Rubber, Kunststof

Merk:

Artikelnummer:

60000-90

Rieker Z7984-14 14 Ocean


Als het jouw stijl is, zullen deze modieuze dameslaarzen je wereld in vuur en vlam zetten. Hun unieke ontwerp is boeiend, maar ze dienen ook een praktisch doel. Rieker heeft in 30 jaar een stevige reputatie opgebouwd, die ze hebben gebruikt om aanzienlijk succes te behalen. Hun toewijding aan high-end schoenen is duidelijk in hun gehele bedrijfsvoering en dit heeft gezorgd voor een continue groei van 30 jaar.

Geschiedenis en oorsprong


Rieker werd in 1874 in Zuid-Duitsland opgericht met de visie high-end schoenen te produceren voor welgestelde consumenten. Vijf generaties later legt Rieker zich nog steeds toe op uitmuntendheid en produceert unieke schoenen die inspelen op modieuze trends.

Materialen


Deze Rieker-favorieten gebruiken een combinatie van synthetisch materiaal, rubber en materiaal. Dit vormt een combinatie van stijl en functionaliteit, wat essentieel is bij elke opstart. Als je op zoek bent naar iets modieus om je garderobe extra pit te geven, zul je dol zijn op dit originele ontwerp. De laarzen kunnen met bijna alles worden gedragen en je zult er goed uitzien.

Onderhoud van de schoenen


Het is gemakkelijk om voor deze laarzen te zorgen. Hoewel je ze misschien niet vies wilt maken, hoef je je gelukkig niet al te veel zorgen te maken. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden met een snelle veegbeweging, om vuil dat zich op het oppervlak vestigt te verwijderen. Als u ze het beste wilt behouden, is dat uw keuze, maar u kunt erop vertrouwen dat ze gemakkelijk te onderhouden zijn.

Laat meer zien

Help anderen, deel je mening

D
Dorianne
M
Marijke
R
Ria janssen
Show more posts

28664 zoekresultaten
Als je hier surft, ga je akkoord met de cookies. Meer lezenOK